25

Син почитател.

преди 7 години

Чудо! Подуяне ще отсрани еврпейски отбор!

24

Анонимен

преди 7 години

Много смешни подуянци. Много смешни чорбета. Подуяно - чорбари.

23

Анонимен

преди 7 години

До левскарВ България отбор с името, което използваш за ник няма.

22

Как скриха 50г даньц

преди 7 години

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ!Огромен скандал назрява от щаба на Левски изтече потвьрждение на известен левскар,че всьщност Левски от 1937 до 1991 не е бил регистриран никога никьде?!?Скандалното е ,че всьщност се оказва,че близо 50години от историята на сините ще бьде отнета и всички успехи през този период са нелегитимни и ще бьдат анулирани от БФС чрез сьдебна процедура. ,както и самият клуб,който незаконно е оперирал.Доказателствата са на всякьде всьщност липсата им.Няма в регистрите Левски в горепосоченият период.Кой предаде сините и защо точно сега льсна скандала .Кой иска смьрта на поредният соф

21

левскар

преди 7 години

Един от най-популярните отбори в Чили Коло Коло е избрал за свой патрон великия индиански вожд; Боливийският Хорхе Вилстерман от град Кочабамба носи името на най-големия авиатор в страната; Моля Ви да спрем с разделението-останахме 5 милиона. Самоунищожаваме се! Няма държава, с такива природни дадености, както няма и такава с такова вътрешно разделение и омраза между хората. Замислете се за околните хора. Къде са ценностите на обществото и семейството?

20

левскар

преди 7 години

Малцина вече си спомнят, че оригиналното име, с което е създаден Реал Майорка на 5 март 1916 година е Алфонсо XIII в чест на тогавашния крал. След абдикацията му през 1931 в началото на Гражданската война клубът се прекръства; Аржентинският Велес Сарсфилд е кръстен на големия политик и юрист Далмасио Велес Сарсфилд, който е написал Гражданския кодекс на Аржентина през 1869 година; На 27 октомври 1897 година в чилийското градче Тайпу от провинция Сантяго е създаден Клуб Депортиво Магелан и гордо носи името на великия откривател

19

левскар

преди 7 години

В Ирландия съществува Сейнт Патрикс Атлетик,основан през 1929 година.Кръстен е на светията, който е пренесъл християнството в Ирландия; Сръбския клуб ФК Обилич от Белград, основан през 1924 година. Той взима името на легендарния средновековен воин Милош Обилич. Историята твърди, че той е взел участие през 1389 година в Битката за Косово, защитавайки християнството от турските нашественици. Той е убил султан Мурад I, приближавайки се до него с лъжливото обяснение, че иска да се предаде!

18

Анонимен

преди 7 години

Подуяне е 1. Марибор ли ще се опре на подуяннските ракиджии? Ааааа пак да питам, какво става с чорбите?

17

зевзек

преди 7 години

Каква еуфория за едното 0-0. При това в най-ранната фаза на ЛЕ. С някаква слаба игра в скучен мач. Това е пълна комплексарщина. А най-лошото е, че нашия отбор накрая и ще отпадне. Словенските ТВ зрители ще се чудят каква е тази истерия в София, да не би да е заради селския мач, който гледат?

16

до 23

преди 7 години

Дето се вика - имаш много здраве от арменския поп.

15

Анонимен

преди 7 години

По-коварен резултат от този не може да има за Левски преди реванша. Предимство има Марибор при този резултат. Не знам каква тактика може да им даде Петрович, освен много стабилна преса в средата на терена. Отзад 4 защитника задължително с възможности 1 от тях(на ротационен принцип според ситуацията) да се включва към средата на терена при нападение.

14

Българин

преди 7 години

Много добър мач за Левски, а Люпко Петрович отново доказа, че е голям треньор. Нулевото равенство е коварен резултат и реваншът няма да бъде изобщо лек, но си мисля, че словенците едва ли ще оцелеят във врящия и кипящ котел "Герена".

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Същото е. Елементарни хора с първосигнално поведение. Вчера се кефих, че ЦСКА-Ганчев би Интер. Български отбор е. Но вие сега не избивайте комплекси и двата отбора са слаби.

12

Анонимен

преди 7 години

Никой не мрази Левски! Хората недолюбват подуянските излагции. Сега имате шанс подуянци да преминете в следвашият кръг. Успех!

11

Анонимен

преди 7 години

Защо цесекарите не си гледат и припознават отбора си. Да си коментират двата отбора. Това ли ви е най-голямото удоволствие - да мразите Левски и да се подмазвате и припознавате Ганчевото ГМО. Супер сте. Марибор са добър отбор и ще е трудно.

10

Анонимен

преди 7 години

Подуяне има шанс да прескочи Марибор. Чорбата с кой рита? Колко са чорбите, че нещо не е

9

gost

преди 7 години

До *** левски не обиждаите отбори господа ако смятате че това е футбол това бе пародия господа ***

8

1914 крави

преди 7 години

Сега предстои великото ибани на го-веждия стадион!

7

Анонимен

преди 7 години

Само Левски!

6

Анонимен

преди 7 години

Евроидиотите завинаги остават такива независимо кой ги такова!