49

Possibili

преди 7 години

Thanks:-)referendum za novo ns koga...?!:-)

48

точно така

преди 7 години

Много правилно се изказа М. ПоповаНяма смисъл да скачаме срещу НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАПЛАХИ като плевела най големия атлантик-бивше чавдарче

47

ТИ

преди 7 години

ТИ КАКТО ГО ПРАВЕШЕ ДО СЕГА-СИ ПОЧЕСВАЙ ГЪЗЪ ПЪК ТОЙ ДА ГЛЕДА НА КЪДЕТО ЩЕ

46

Я гледай....

преди 7 години

Така е .Православните мъртъвци гледат на изток.

45

Калина до 64

преди 7 години

Фалирала е способността ти да разсъждаваш!Направи малко усилие и се замисли - защо толкова много ни убеждават, че Русия е най-черната овца на света? Не виждаш ли, че на цяла Източна Европа готвят "демократизиране" в стил Иран, Либия, Сирия?Човек, който има претенции към другите, трябва да може да гледа по-далече от носа си!

44

номер2

преди 7 години

До КалинаТакива като Калина трябва да бъдат затваряни в "резервати" или изгонени от България в посока, Биопомойката!

43

Анонимен

преди 7 години

Само гледането едва ли ще е достатъчно . Българският народ заслужава по - добра участ .

42

До Калина

преди 7 години

На такива слаабоумни *** дори и Путин не плаща, защото го е гнус.А и не му останаха копейки, Россия фалира.

41

Анонимен

преди 7 години

Тъъпаата Попова взела акъл да дава, а е доказано, че комунисст ум няма!А не трябва ли да гледа и на Север, па и на Юг, защо само на Изток трябва да гледа новия Президент ?

40

Калина

преди 7 години

До 51: Абсолютно си прав за окупаторите! Следователно трябва веднага да прекъснем връзка с ЕС, който е на пряко подчинение на САЩ!До 60: Позволи ни и ние да отскачаме до морето и да виждаме какво се случва там - пиянството не е приоритет само наруснаците.Западноевропейците защо идват тук? - за евтин алкохол, дрога и секс. (Западноевропейците:)))- по-скоро калта на западноевропейците)И не, не ми плаща Путин. Просто мозъкът ми не е облъчени с европейски "ценности"

39

Анонимен

преди 7 години

Тая Попова е смес от Годзила и Чупакабра!

38

Nasko

преди 7 години

До 58, "Нормални руснаци", ела по морето да видиш тия нормални ***...та мен изобщо не ме е еня какво ще мислят пияниците от Русия и криминалните и Типове, които са се натръшкали по плажовете, България, и службите да престанат да си затварят очите за тия ***, защото ще станат неконтролируеми, да мислим за децата си и всички хора, които напускат Изстрадалата ни родина от такива, като този ВицеПрезидент, дето се чуди, как да угажда, а не да си върши работата.БЪЛГАРИЯ е Европейска ДЪРЖАВА !

37

скука

преди 7 години

Стига с тези наште смешни политици. Пишете как е котето Лари на Даунинг стрийт, поне е сладко и умно: )

36

Анонимен

преди 7 години

Ама ние и вицепрезидент ли сме имали....лелеее

35

Анонимен

преди 7 години

До На басМанолова Президент

34

Анонимен

преди 7 години

тая по налучква нещата от шефа си

33

анонимен

преди 7 години

КЛОЗЕТНА ЯМА

32

Оля

преди 7 години

Изложба на Анатолий... и Дария...! Това е симптоматично и показва правилната ориентация на изток.Затова Попова е правилният избор! Ще гласувам за нея!

31

Анонимен

преди 7 години

"Според нея е политически примитивно да се води външна политика, като се гледа само в една посока."Примитивен ли нарича Р. П.?!Смела жена :)Би била в пъти по-добра, смела и отговорна от Прецедента. И с характер.

30

Анонимен

преди 7 години

Маргарита Попова никога не е членувала в БСП за разлика от Чехлю, който е бил комсомолски и партиен секретар навремето, а сега се прави на пръв атлантик.