5

друг анонимен

преди 7 години

До АнонименВсинца гласуваха против премахването на тези безкрайно незаконни текстове. Въпреки, че общественото мнение беше настръхнало, а политиците си правеха пиар, как се борили за корекция на ГПК. Изборите бяха далече тогава. Сега наближават и пак мънкат за този проблем. Не им вярвайте на това, което говорят, гледайте ги какво правят!

4

Анонимен

преди 7 години

Първо да махнат халваджийските тефтери и хвърчащите листа от член 417 и 418 и да спрат пладнешкия обир на мутрите ЧСИ. Също да се закрият арбитражите и единствената институция за извънсъдебно решаване на спорове да е Арменска Апостолическа Църква както си му е реда.

3

ха промяна де

преди 7 години

До ужас бг Правилно. Така им харесва, така правят. Уникален пладнешки грабеж, подкрепен от всички партии. Той е една от основните причини родния "елит" да има външна подкрепа. Нищо съществено няма да се промени по гореспоменатата причина.

2

Анонимен

преди 7 години

Сетихте се. А когато се гласува в НС винаги подкрепяте банковото лоби. Я си направете ретроспекция на гласуванията по темата и ако сте размислили предизвикайте нов дебат и нови решения. Многоговорене и нищоправене вече няма да е достатъчно за пред избирателя.

1

ужас бг

преди 7 години

То да бяха само тези проблеми с банките,грабежа у нас е чудовищен най високи лихви,такси и пр.чуждите банки изнасят награбеното от нас в страните си,където лихвите са в пъти по ниски.