27

Мат

преди 7 години

Кадиев е прав - Борисов пуши пури Kohiba Behike цената на една от тях е към 80 лева а той си пафка доста от тях. Има и много други неща, въобще за мнозина управници общите народни пари не се скъпят щом е за лично удоволствие обратно на завета на Левски. Що се отнася до заплатата на него не му е нужна, той вече е мултимилиардер така, че приказките за заплати са залъгалки.

26

Христо Дончев

преди 7 години

Пак съм аз - Борисов не 10000лева заплата заслужаваш, 10000години затвор

25

Анонимен

преди 7 години

Уплашил се от рака на Рашидов, не заради друго.

24

Христо Дончев

преди 7 години

Всички срещу ГЕРБ, да изметем тези кръвопиици и ***

23

Съгласен

преди 7 години

Що само 10 000 лв? Ми той бръснаря на Олан получава 10 000 ойро,пък за тебе най-малко някъдекъм стотина,трябва да ти стигнат,а? На толкова напъни дето ги правиш всеки ден..Цял ядрен мотор на бимбистанците ще продаваш,джапанки от Катар щеше вкарваш,битум от Албания,газ на кубчета от Азербеджан,безценни съвети на китайците да намалят ДДС-то даваше и колко добрини на всички хора си направил.....

22

Анонимен

преди 7 години

Една МУТРА без пура не е никаква МУТРА

21

Анонимен

преди 7 години

Баце, а колко трябва да бъдат средната заплата и минималната пенсия?

20

ШОПО

преди 7 години

Най че се радвам ,кога спреш яденьето-много сало направи ,Бацко,дебел врат...

19

Анонимен

преди 7 години

А месечната му издръжка колко струва на данъкоплатеца ? Още няколко по 10 хиляди със сигурност. Да си ги добави към общият доход.

18

бай Петко

преди 7 години

Колко ли слепци пак ще гласуват за "месията" и за кликата му. Не се ли натегли тоя народ с тия самозванци, чудя им се на простия акъл. Болшинството от тях не живеят, те просто СЪЩЕСТВУВАТ !

17

Mr STARBUCKS

преди 7 години

що триете бе?на работа в сайта, пак са ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА.

16

Анонимен

преди 7 години

> Преди 20 години спрях пушенето, сега ще спра да пуша и пури,Пушенето на пури не е пушене?> 10 хиляди лева заплата, а не 4 хиляди, защото отговорностите, които носи са изключително големи.Страшни отговорнисти, мой. Да риташ топка през делничен ден.

15

Анонимен

преди 7 години

То и на бг пенсионерите пенсиите трябва да се по 1000лв. минимум, но кой ли го пита Борисов.Да не говорим, че това реване за заплата е меко казано нагло и гнусно. Все едно е останал само на премиерската заплата. Цяла България знае, че е мулти милионер.Айде, писна ни от герберски простотии.

14

Анонимен

преди 7 години

Абе, що не каже "оная работа" (смешните движения) кога я е спрял? С цигарите ли?А пък за 10 хил. лева заплата трябва да е в поза партер 24/7.

13

Анонимен

преди 7 години

"Борисов спрял цигарите преди 20 г. ..."---Кажете, по-добре, МИСЛЕНЕТО кога го е спрял - май по-отдавна. Или изобщо не го е започвал?

12

:(

преди 7 години

Беднякът милиардер, това е Тиквун Великолепни. Момчето има милиони от "силово застраховане" и "охранителна дейност", но милиардите дойдоха после, когато се докопа до хазната на България. Краде се с пълни шепи, а балъците траят и са се наредили на редичка да ги остриже ГЕРБ, БСП, РБ или друга мафиотска структура в Парламента.

11

Анонимен

преди 7 години

Нагаждачите и подмазвачите го черпят пури. Що се отнася до ниската му заплата, да се жалва пред арменския поп. Борисов е в топли отношения с попове, папи и тем подобни брокери божеи посредници.Ние хората от народа с високите заплати и пенсии с които се чудим хляб или лекарства да си купим сме доволни и не се оплакваме !!

10

Анонимен

преди 7 години

Ura mnogo prili4a tojans snimkata ns jivkov

9

Анонимен

преди 7 години

Boku pojarnikara s pura v raka 10.000 lv ili miliona na g ti boku imasch pove4e zeza seksa lubovnizata ti borislavova ti gi krie v neinata banka a i v usa imasch ako nama6. Bojkov 4erepa schte ti usluji da kupisch zska

8

РАДОЙ РАЛИН

преди 7 години

10 000 ЛЕВА ЗА ДА ДРЪНКАШ БЕЗМИСЛИЦИ ПО ЦЯЛ ДЕН НЕ Е ЛИ МНОГО ?БИ ТРЯБВАЛО ТОЙ ДА ПЛАЩА ЗА ТАЗИ СИ ДЕЙНОСТ ВЕЧЕ МНОГО ГОДИНИ