19

Анонимен

преди 7 години

Това важи и за децата, не забравяйте! Всяко момченце или момиченце по шорти, трябва да бъде глобявано.Най-добре всички с бурки ....така на най-младия общинар ще му е кеф.

18

Робърт Дениров

преди 7 години

Общинарите да въведат глоба за възраст над 30 год. и Индекс на телесна маса (ИТМ) извън интервала от 20 до 25.Колкото е по-голяма възрастта и (или) ИТМ - толкова по-големи глоби .

17

Чикън

преди 7 години

Еееее, сега батките как ще дефилират по центъра голи до кръста като терзановци.А без "адидас" ще може ли да се минава или ще има глоба?

16

Тракийски

преди 7 години

Номер 17 е напълно прав. Демокрация не означава да ми се налага да ти гледам шкембето/***, защото така ти е кефнало. Научете се да правите разлика между свободия и демокрация. Целият град не е плаж. И стига сте ми обяснявали колко турци има в Бургас, защото заразлика от доста други големи градове нямаме изцъфарени джамии в на най-възловите места.

15

Анонимен

преди 7 години

Тъпотии.

14

Пипи

преди 7 години

Тоя, най-младия, да не е от левия бряг на морето?

13

Суека

преди 7 години

Батките как сега ще пъчат гърди и татуси по Бургаският край !? Ааааааааааа махааааааааааа еничарите от властта не са помислили за електората тип БАТКА :( .

12

Анонимен

преди 7 години

Ееехх....колко жалко....Сега стероидните татуирани батковци как ще си показват мускулите и епилираните телца ? Целия напън им обезмисляте.....

11

Анонимен

преди 7 години

Всичката Мара втасала, за облекло ще глобява.

10

Анонимен

преди 7 години

Що бе, нали сме християне, християнете може да ходиме голи, нали бурката такова забранихме, България е християнска държава.

9

Аз

преди 7 години

Ами нормално, на плажа е едно, но в центъра на града си е селяния да ходиш по банкси.

8

Анонимен

преди 7 години

Шортите и без тениска трябва наистина да бъдат глобени. Банско обаче не, трябва да видим всичко преди да поканим една жена за вечеря.

7

Миро

преди 7 години

Не си играят с глобите.Директно 300 лева за най малкото провинение.После се чудите от къде са всичките тези злата по телата на държавните служители....От банички разбира се.

6

ха ха

преди 7 години

Крайно време е да се глобяват модни тенденции - сандали с чорапи , дънки с ръб , плетени обувки във всичките им разновидности

5

.

преди 7 години

Нацепените бургашки батки, които не носят Адидас, ще бъдат принудително връщани по родните си странджански села или в Ямбол, Елхово и Сливен...

4

Ненацепена батка

преди 7 години

До Нацепина баткаПич, предстоити да откриеш вълшебния свят на изпълнителното производство в България. Свали си банските, кажи им да ти вземат парите и после наблюдавай как и панаталоните ще ти приберат ако се наложи. П.П. Въпрос мога ли да попитам както ми се разхождате боси и голи и гледате лошо, ако ви кажа, че сте прасета, а после ви счупя бутилка от бира в краката ...имате ли стероиди разработени за подобна ситуация?

3

Нацепина батка

преди 7 години

Направо свалям банските и да си вземат парите за глобата.

2

До Фотболист

преди 7 години

Този дрескод е запазен за Валери Божинов.

1

Фотболист

преди 7 години

А с ботонки и тениска на Кристеано Роналдо може ли?