9

Анонимен

преди 7 години

Башар си отива.

8

До Халка Фи 20

преди 7 години

Да.

7

Анонимен

преди 7 години

До Сух *** 34Плитък, ти ръководител на военните сводки ли си? И не си ли чувал за новите опорни точки-нищо лошо за турците!?

6

Су 34

преди 7 години

В понеделник Сирийската Арабска Армия затвори и последният останал коридор в Алепо, по който се снабдяваха терористите окупирали западната част на града - околовръстният път Кастело.Дните на протурските сепаратисти, които тези дни понесоха огромни загуби в района на фермите Маллах и кварталът Лерамун са преброени!

5

Анонимен

преди 7 години

Бутафорните въздушни удари на САЩ няма да свършат работа, както се видя за 2-3 години . Какво има да се разбират САЩ и Русия освен Сащ да платят на Русия да се върне пак за няколко месеца, че да направи това което САЩ и до сега не могат, т.е. Да намерят и уцелят терористите .

4

Анонимен

преди 7 години

САЩ и Русия могат да се разберат за Сирия.Тогава българските путинолизци пак ще стоят с глупаво изражение на физиономиите и ще се чудят по кого да плюят. Ето сега вече не храчат по Ердоган, който си размени теманета с джуджето и вече не е помагач на тероризма.Ей ако само малко осъзнаете, колко сте жалки....Нищо винаги ви остава България, като обект на омразата ви.

3

Анонимен

преди 7 години

До болници и сватбари МОСКВА трябва да бомби

2

болници и сватбари

преди 7 години

По стара традиция, САЩ бомбардират изключително само болници и училища. И сватбари, разбира се.

1

реалист

преди 7 години

асат никой не го пита а русия е дребна сила Ще стане това което Сащ каже