132

Анонимен

преди 7 години

Ако не ви е ясно, Европа се е засилила устремно към собствената си гибел и нищо, ама абсолютно нищо не може да я спре. И ние сме в тоя влак.

131

ЕКликата

преди 7 години

Европейските народи собственост на Европейската Клика ли са, та така безпардонно ЕК се разпорежда и с тях и със земята им и със съдбата им, без да ги попита дали искат това, което ЕК им налага? Един народ попитаха с референдум Искате ли ЕКлика да се разпорежда както й хрумне с вас и този народ каза НЕ!Затова другите няма и да ги попитат, ако сами не поискат да кажат какво мислят и какво искат.

130

Анонимен

преди 7 години

КОЙ се скри зад абревиатурата на ЕК?!

129

Анонимен

преди 7 години

В Брюксел в ЕК им хлопа...

128

Анонимен

преди 7 години

Ето за това англичаните напускат ЕС. Настроенията на другите членове са същите.

127

Анонимен

преди 7 години

Защо със същия ищах не се грижат за местни европейци? В България стандарта е много под огласения,а това е предпоставка за напускане на държавата все в по-големи мащаби.

126

Будна съвест

преди 7 години

10000 на човек годишно прави 833 евро на месец. ЕК трябва да задължи правителствата на страните-членки да подсигурят такъв "средно-минимален" доход на всеки местен жител, и едва след това да предлагат същата сума и за мигрантите.

125

Анонимен

преди 7 години

Бихме били съгласни, ако доктора е патолог, дома е 2 метра под земята, а работата е хранителна среда за червеи. Стига с тия робски доктрини! Канибали няма ли да докарате и да трябва да им търпим мултикултурното интегриране. имаме вече опит с циг'аните.

124

doctor

преди 7 години

ЕС да го д__ха.

123

м да

преди 7 години

М да, много exit се задават, тия от ЕК поуки не си вземат, ама накрая да не останат без работа

122

666

преди 7 години

Нещо са се объркали тия, те мигрантите са си инженирите, лекарите и т н и горят от желание да работят, ей как ги обидиха ей

121

1234

преди 7 години

За нашите задължения разбрах, ама за техните ни дума не прочетох, у нас си имаме вече едни такива които имат права и свободи, ама и те задължения нямат, та няма ли да ни дойдат в повече и тия

120

Анонимен

преди 7 години

А за нас защо няма дом, работа и лекар? Защо аз трябва да уча, да работя цял живот, за да изплащам ипотека, а някакъв да дойде от някъде си и да получи всичко наготово?! При това с парите от моите данъци!?

119

Анонимен

преди 7 години

Новата класа на бюрократите съществува сама за себе си.Явно зад харченето на парите на данъкоплатците се крие още нещо-още пари за харчене.

118

УХА

преди 7 години

ЕС СЕ ПРЕВЪРНА В ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА...БРЮКСЕЛ ДА СИ ГИ ОБГРИЖВА С 10000еврака...

117

Анонимен

преди 7 години

GORETE V ADA ZIONISTKI SVINE UBIIZI NA EVROPESKITE NARODI DOLU USA ZIONIZAMA IDVA VI KRAIA

116

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 152Защо? С какво са допринесли за уредеността на тия държави?

115

Бат Сали

преди 7 години

Доста хора пишат, че вместо да се помага на бежанците трябва да се дава на ромите. Предполагам, че тези хора са млади и не помнят, че при комунизма на ромите се даваха жилища, а също и в зората на демокрацията Сорос плати за няколко кооперации. И какво направиха с тях ромите - вкараха си конете в апартаментите, изкъртиха крановете и мивките. Бежанците бягат от война. Правете разлика с икономическите имигранти

114

Анонимен

преди 7 години

Ако има как, и една стотинка данъци и осигуровки няма да платя. Майка ми ще плаче всеки месец, когато и давам поредните пари към пенсията, за да не мизерства, обаче всички ще храним всякакви "бежанци", мигранти и какви ли не! Някой разстрелва тая Европа, и ние знаем кой е той! Докога?

113

Кхан Тервел

преди 7 години

Да, като се замисля е доста лицемерно!Европа неможе да предостави това на собствените си нации, да неговорим за ромите, дето даже ги гонят от Франция! А за тези може!?къде е ХК? хелзинг-мелзиг $$$-та говори вместо всички ви