26

Кашкавал

преди 7 години

Спорът с Русия отдавна не е на ниво бизнес, плоскоглавко. Не чуваш ли президентчето ти какви ги плещи по адрес на Русия....а той се бил надявал....видите ли спорът да останел на ниво компании. Спорът е отдавна политически.

25

Щирлиц

преди 7 години

Един *** разиграва театър с останалите ***,предконгресно.

24

Критик

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА - Странджа защо излагаш името на героя на дядо Вазов. Само да не видя така ще те напсувам с най - дългата сръбска рсувня

23

Zoopazach

преди 7 години

Da vidim kopia na dokumentite, koi sa imenata na horata i podpisite...?!:-):-):-):-)

22

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете кой е виновен, несъмнено Сорос.

21

Анонимен

преди 7 години

До Не на Беленекато в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдумаЯ па ти, то за мене като не са гласували против, значи са гласували ЗА.Ба ти тъпата логика.

20

Анонимен

преди 7 години

Щом опонентите ми са спали от 681г. до 2009 г. сега ще мълчат и ще гледат как се мъча да намеря най-правилното решение за България. То ханове-канове, царе, фашисти-комунисти, аристократи-дермократи са спали до сега и какво, ела Борисов да оправиш работата.Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов.

19

Колегата

преди 7 години

Тоя симпатяга Бойко смята ,че може да прави бели след бели на руснаците и да се надява да му се размине като между фирмено недоразумение???Или е *** , което е очаквано при милиционерските издънки , или е прекалено уверен , че янките ще го спасят!Напротив , те ще помогнат на руснаците за разплатата , така правят с "приятелите " си тия от САЩ!

18

Sku

преди 7 години

Затова от такива няма ни политика ни управия и скоро време трябва да им кажем вън ко наистина искаме да се оправим а не да броим мухите и даним слушаме простотиите зад всеки всевъзможен ненормална работа

17

gost

преди 7 години

Ето резултата от пребоядисаните те направиха това а не чистите редици искам да попитам тогава един капацитет ти докато се кефи на боико що сега го плюеш във феиса то това е голяма простотия или щото не вие черпил бре доскоро тоя калибър боготворяха и други хора баси само в бг може това да го има

16

спешно

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАмарш на психиатър............

15

Анонимен

преди 7 години

Оставка оставка оставка

14

И от мен Оставка!

преди 7 години

ОСТАВКА Борисов, за два мандата Нищо! Нито отне богатството на незаконно забогателите , нито вдигна доходите , нито наказа монополите , нито подобри живота!Какво да те чакаме още , да станеш кадърен ли?????Всяка година избори докато намерим правилния човек!Върна България в 90-те , мутрите пак поникнаха защото намериха почва!Корупция , мизерни доходи , престъпления!!!!Оставка !!!!!!!!

13

ОСТАВКА БОКЛУК

преди 7 години

МУТРИТЕ В ЗАТВОРА

12

Анонимен

преди 7 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ!

11

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ЗАТЪНАЛА БЕ БЪЛГАРИЯ В БЛАТОТО НА КОМУНИЗМА, НО ДОЙДЕ ЕДИН МЪЖ СМЕЛ С БОЙНО ИМЕ И СПАСИ СТРАНАТА И НАРОДА! ИМЕТО МУ Е БОЙКО И НЕКА ГАЗИ КОМУНИЗМА ПОД СЛЪНЦЕТО И ПОД ЛУНАТА!

10

Анонимен

преди 7 години

Само Бойко, само ГЕРБ!

9

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

БРАВО ГОСПОДИН БОРИСОВ! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЕЦ!

8

Анонимен

преди 7 години

Борко е ***.

7

ognyanz

преди 7 години

До 9: Народът каза "Да" за Белене на референдума, въпреки че ГЕРБ с мнозинството си смени въпроса. А какво е мнението на тези, които не са гласували, можем само да гадаем. За ГЕРБ на последните избори гласуваха по-малко от тези, които гласуваха на референдума, но това не им пречи да управляват. А най- очевидното решение за Белене беше да се направи търг за инвеститор. Ако се намери - проекта си струва. Но за всеки провален проект от национално значение политиката е поставяна пред икономиката.