8

Анонимен

преди 7 години

До men. А при бюджетните как е положението, според теб? Факт е, че те в много по-голяма степен използват активите за лична облага.

7

мен до гтф

преди 7 години

Мога, аз осчетоводявах разходите :) И билетите. И спокойно твърдя че това се случва в 80% от морския бизнес в Бг. Имам преки и дълбоки наблюдения. Който има крава пие мляко и всеки го знае.

6

gtf

преди 7 години

До menняма спор, че има и такива, които злоупотребяват... но много трудно е да докажеш, че разходката до Дубай е за личен кеф, същото е и за телефоните.. това е поредната герберска простотия, която по-скоро пречи вместо да насърчава бизнеса. Реформите в образованието, здравеопазването ...те са на заден план - това сега е най-важното...

5

Анонимен

преди 7 години

Събираеми за простите и относително справедливи данъци. Останалите са само упражнения на гърба на обикновените данъкоплтци. И ще ги хванат знаете за къде!

4

Анонимен

преди 7 години

Държава в която няма икономика се чуди от къде да събира пари от работещите -тези които всеки месец внасят осигуровки данъци заплати и вместо да ги насърчи да се развиват те от високо се чудят как да мачка още повече дребния бизнес и да останат единични едри монополи

3

men

преди 7 години

Във фирмата в която работих в България всеки имаше служебен телефон и го ползваше за личен, всички 'служебни' коли, като скромното Ауди Q5,Q7,A7 и RS8 се ползваха от шефа, жена му, любовницата му, синът му. Същите имаха и служебни iPhones.Служебният Mac стоеше в хола му и ходеше на 'служебни' разходки до Дубай и Париж с любовницата.

2

Анонимен

преди 7 години

Пълна простотия, като стана премиер всички политици в затвора.

1

aa

преди 7 години

Да се чете : в срок до 31 март на следващата календарна година.