11

Димитър

преди 7 години

Поевтинели е с 20%, ама друг път. Вижте си изравнителните сметки.

10

До кога ще лъжите?

преди 7 години

Това е илюстрация на липсата на законност и съдопроизводство у нас-всеки плямпалъжи и не носи отговорност за тях.Нямам сестра,но трябва да доказвам,че не етруженичка на сексуалния фронт.Удобната презумпция за невинност ползва главнокорумпирани политико-икономически мафиотски структури(които често са сдържавно или общинско участие).Справедливост няма.Нужен е съд за Топлофикация или Техем за лъжа в медиите(радиатори нямам,ползвам.само топла вода,а сметката ми е над 500 лв).Мозъчно промиване!

9

Анонимен

преди 7 години

А какво стана с прословутите евродирективите?! Сградната инсталация даже е в съда. Този съд колко време ще я търкаля?!

8

Наблюдаващ

преди 7 години

Опа, пак официални "стъкмистики"...А сега истината: Моето е 800 лв, а миналата беше 1100+. Двустаен.

7

До 5

преди 7 години

Като не искаш да ползваш, що се буташ да живееш в сграда с парно?!Там, където има парно всички ползват, няма не ползвам.

6

До 2

преди 7 години

Ако си в топлофицирана сграда може да е 200 лева, може и въобще да не пускаш печките, пак е топло.

5

ХАХА

преди 7 години

МОШЕНИЦИ НЕ ПОЛЗВАМ ПАРНО НИТО ТОПЛА ВОДА ЗА ТРЪБИ САМО МЕ ЩАВАТ ПО 40-50 ЛВ. Е ТОВА ДА ЛИ Е НОРМАЛНО КОМШИИТЕ КРАДНАТ,А АЗ ИМ ПЛАЩАМ И ТЕХНИТЕ СМЕТКИ ОТ ОБЩИ НУЖДИ,НЕМА ЗАКОН ТЕ ТОВА Е.

4

Факт

преди 7 години

Явно са по-малки сумите - просто зимата беше по-топла.Досмешава ме като гледам какви са ги писали - 50 кв.м - малък апартамент, 100 кв. метра - голям, а между тях били средните по големина!!! Майтапа настрана, но за примерно 75 квадрата дву-тристаен апартамент, отопление плюс топла вода сега е около 670 лева, а миналата година беше доста повече, примерно 1070 лева.

3

Анонимен

преди 7 години

До ПушачДа, ама получихте ли си изравнителните сметки? И аз платих гори-долу толкова... преди изравнителната! Така, че не се тревожете тия крадци пак ще си получат парите... 400 лева зимата и близо 500 изравнителна.

2

Анонимен

преди 7 години

90кв. саниран апартамент максимум 200лв за ток (с конвекторни печки).

1

Пушач

преди 7 години

Остава сега някой да каже, че това е скъпо!!!