9

Sando

преди 8 години

Мястото на велосипедистите не е при колите, ако можеше да се направят веломагистрали опасваще цяла София, сврзани с по-малки и още по малки велоалей така че да можеш да отидеш насякъде. Ех мечти. Но предимствата на велосипеда в града е безспорен, за икономиката, за хората и за градската среда.

8

урко

преди 8 години

доста смехотворна и глупава идея. Трябва да си абсолютен безделник и безумец, за да живееш като клошар и на колело. Даже те самите не очакват да издържат повече от 4-5 човека. За както е тогава тази овча радост в очите на това създание? То и без това тази има леко *** изражение, това може да обяснява всичко

7

Винкела

преди 8 години

Защо не минавате през Перник? Стартирате от София и приключвате в Дупница.

6

Анонимен

преди 8 години

До ШрекОбикновено на междуселските пътища карат едни селяни с малки главички и изгнили кошници, които застрашават живота на околните. Това е причината да не карам колело по тези пътища. Иначе с удоволствие бих

5

Браво!

преди 8 години

Браво на тези младежи! Това е един прекрасен начин да си прекараш ваканцията. Хем децата по цял ден се движат и не киснат през компютъра или телефона, хем опознават родината.Да, ще има много хора, които ще ги плюят и ще им подливат вода. Защото в България не обичаме активните хора и хората, които могат повече от нас. Но именно дейните хора, хората с визия са тези, които могат да дръпнат останалите напред.Дерзайте!

4

Престанете!!!!

преди 8 години

А бе младежи, сопрете се малко. Не разбрахте ли, че спортът уврежда тялото. Някои хора не издържат и започват да скачат от балконите, заради този спорт.Защо не идете в кафенето да пиете по едно кафе и да изпафкате по 2-3 цигари? Ще се чувствате 100 пъти по-добре, особено след като ударите по няколко бири и след няколко дози бело.

3

Шрек

преди 8 години

Обикновено не карат един зад друг в колона и застрашават сериозно движението.

2

Веско

преди 8 години

До АнонименВелосипедистите са нормални участници в движението. Проблема е в тези, за които правилата са ненужни

1

Анонимен

преди 8 години

Даа, малко са ни ТИР-овете, мотористите и шведските каруци, излезте и другите откачалки!