198

Бандитка

преди 7 години

Разстроена съм физически.Мене никой не ме анкетира.

197

Анонимен

преди 7 години

давайте, трoлове! по-активно заработете стотинките за днес :D

196

do 274

преди 7 години

ти ли ще платиш за това "референдумче"? аман от ненормални популисти

195

ebasi

преди 7 години

И нещо за емиграцията (от България):Според мен лично, много от българите са тласнати към европа най-вече заради безпаричието (тоест от некадърните правителства).Но това което ги мотивира всъщност да изоставят родината си, са точно тези хора, които плюят срещу всичко небългарско. Тези хора, които се противят на какъвто и да е прогрес. Тези хора които мразят всичко. Тези хора които са абсолютно безполезни и дават акъл за всичко. Тези които (моля опишете себе си тук).Нали осъзнавате как живеете?

194

ebasi

преди 7 години

До excuse me,Братле, ти на кой свят живееш? Не, Наистина, на кой?Не ти ли е ясно, че *** балканци (да, и аз съм един от тях), са напълно неспособни да оползотворяват ресурсите които притежават? Тук говорим за ресурси като: земни ресурси, интелект, работна ръка, пазар и енергетика .Като чист българин, кой политик, ти лично би избрал, за да впрегне тези ресурси да работят за теб?Поради причината че ЕС насърчава използването на тези ресурси, хората ще предпочетат да останат в ЕС.

193

Анонимен

преди 7 години

Ами да спретнат едно референдумче . Да ,ама не .Лъжа на N-та степен ,типична европейска и демократична ценност.

192

бг

преди 7 години

До опетковЖивялА (защо реши, че съм мъж) съм там 3 години. И не, не говори че съм зле, говори че имам квалификация, с която мога да си намеря хубава работа както в Англия, така и в България, Германия, Франция и където пожелаеш. Изборът ми да се върна е бил личен, защото мога да си го позволя. Това че хора като теб смятат, че миенето на чинии в Англия е престиж и отделен въпрос. Хайде сега лека вечер и приятно завиждане.

191

бг

преди 7 години

До до бгОх, най-обичам по форумите някой като почне да ми се прави на нещо средно между медиум и психолог.1. Англичаните са една от най-мързеливите нации, които разчитат точно на неправенето на нищо и на получаването на големи помощи (мога да ти изредя за какво точно колко получават и ще пуснеш сълза)2. Да, безотговорни са, защото са мързеливи. 3. В Англия изобщо бил ли си? Отиди в някой една идея не толкова централен квартал в Лондон да видиш колко е чистичко. ;)4. Чалга не слушам.

190

Анонимен

преди 7 години

Искаме си Европата! 61% от българите срещу BGexit...........АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! В нета имаше анкета....80% са за излизане от ЕС. Мога да кача и линка, но веднага коментарът ми ще бъде изтрит. Такова промиване на мозъци и жажда за власт и по времето на бай Тошо не е имало.

189

до бг

преди 7 години

Естествено, че англичаните са много прости,ти откри топлата вода.Щом предпочитам да съм тук отколкото дасъм там, сметни сам там колко е зле. ;)------------------------------------Няма как да ти знаем обаче критериите за добре и зле, за да сметнем; Има хора на които им харесва нищонеправенето, безотговорността, наглостта, чалгата, Слави Трифонов, застоя, *** по улиците и поставени в различни на тези условия, те се чувстват като в ада.и се връщат към своя си удобен 'Рай'. От тази гледна точка Да, много са прости англичаните ; )

188

Щирлиц

преди 7 години

Вятърът на промяната е поразмътил мозъците на цели уж 61%.Очаквайте скоро българско посолство на Луната.

187

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАз не казвам, че България е добре, а че ще е много по-зле извън ЕС. Така че първо чети после мисли и ако разбираш за кво става въпрос чак тогава пиши. Защото в случая показваш че *** май си ти

186

excuse me,

преди 7 години

мен никой не ме е питал искам ли или не в ЕС, защото съм категорично ПРОТИВ този НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕН и разяден от бюрокрация съюз, където с облаги се ползват само една част: администрацията по върховете и богатите държави, които си бяха такива и ПРЕДИ членството си в ЕС!. (Не съм русофил, Русия ми е безразлична) Тук има много хора с промити мозъци - мислят си че европейци можем да бъдем САМО ако сме член на ЕС? И САМО ТОГАВА(!) можем да имаме право на свободно придвижване,търговия и работа зад граница? Това е задължително условие или така ни е внушено з/то това устройва олигарсите?! Като пр

185

Анонимен

преди 7 години

България 9 милиона. Ако бяха отворени границите и не се стреляше на месо, тука щяха да останат само ДС топячите като теб!

184

опетков

преди 7 години

До бг Това говори само колко ти си зле, ако наистина си живял там , в което силно се съмнявам.

183

Анонимен

преди 7 години

Голям срам за народа, който е готов да унищожи родината си за да прос.титуи.ра в западна европа. Тези, които са гласували за влизането на България в ЕС, са били от две категории хора: евроромантици измислили красива приказка за щастлива Европа и национал предатели мразящи родината си. Първи вече са евроскептици, втори отдавно са извън България завинаги.

182

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко не е ЕС ще е още по-зле много по-зле?Да бе, да, затова ли някога България достигна над девет милиона бе ***. То като е по-добре в ЕС защо избягаха два милиона души бе умник?Аман от *** търсещи богат господар да мисли вместо тях!

181

Анонимен

преди 7 години

nqma losho 4e sme v EC.loshoto e 4e zaradi tqx,nashite predpriatia sprqxa da rabotqt samo za da kopyvame texnite im stoki,

180

Анонимен

преди 7 години

Откъде знаете за тези 61%? Само референдум може да установи това! Българексит!!!

179

Горд

преди 7 години

Преди 30 години не можех и да си позволя да сънувам, че Бългрия ще е в ЕС. Сега съм горд и убеден европеец. Много жалко за тези, които няма да ме разберат.