24

юбералес

преди 8 години

До РусияКрайовската спогодба е подписана от Румъния и две Велики сили - СССР и Германия. СССР взима Молдова, Германия получава Трансилвания и Ю. Добруджа, които преотдава на Унгария и България. След кохфискацията, Австрия ще предостави имота на Русия за консулство. Все пак те са наследници на идеологията на фюрера.

23

Анонимен

преди 8 години

Какъв роден дом , пише че са го наемали тоа апартамент , да ви *** новините

22

Лойко Борисов

преди 8 години

А на Сидеров -кога ???

21

Членска карта №7

преди 8 години

Какво очаквате от държава, която фалшифицира избори... Манипулация и тотален контрол! И това няма да ви помогне, ако ще да направите къщата синагога или джамия, национализмът се завръща! Въпрос на време е да пропищите, както през 1938!!!

20

ER_Dr

преди 8 години

Преди няколко години по същата причина пък заличиха гробчето на татко Алоиз и майка Клара. Не може да има такива работи в хубавата им подредена държавичка. Чудовища се раждат само в дивия славянски Изток.

19

Русия

преди 8 години

До юбералесКакъв Хитлер те гони бе толераст ! Южна Добруджа ни е върната с консенсус на В Сили чрез Крайовската спогодба !

18

бакърджиев

преди 8 години

веднага я взривявам от 5-ия път!

17

Grom

преди 8 години

Всъщност те са един народ, а пък Германия се обединява 1871, а дотогава все австрийците (Хабсбургите) са управлявали и двете империи - Австрийската и Свещената Римска.Връзката между Австрия и Германия е като България и Македония ;)

16

юбералес

преди 8 години

Адолф Хитлер е политикът който се опита да обедини Европа и да я защити от болшевишката агресия. Комунистите и евреите бяха проводници на сталинския болшевизъм, целта им беше завладяване на Европа до ''канала'' и ''освобождение на трудещите се от буржоазните им правителства'', създаване на интернационален съюз под контрола на Москва. САЩ и Британия помагаха на Сталин и затова Хитлер защитаваше Европа и от тях. Този човек ни върна Южна добруджа като компенсира СССР с Молдова.

15

юбералес

преди 8 години

До юбералес........затова е австрийски поданик.

14

юбералес

преди 8 години

Браунау е от двете страни на река Ин и е бил германски град до 1879г., когато границата между двете държави се определя по р. Ин, едната част на града става австрийска а другата германска. Бащата на Адолф е германски чиновник и поданик, но Адолф се ражда 10г. след като къщата му вече е в Австрия. Затова е немски поданик.

13

Русия

преди 8 години

"конфискува" ? Изборите им са фалшифицирани ! Иначе Африканският Запад дава акъл на другите !

12

Суека

преди 8 години

Няма как да спрат това , докато има бежанци БОЛ и издевателства от малцинствата ще ги има и патриотите (нацисти) .

11

Анонимен

преди 8 години

тия дни влизам в Икея/север/Виена,а там фряш с пингвини и Африкас детски колички.И това е само в 1 магазин.Колко ли са в Австрия?Ужас велики художнико.

10

Василев

преди 8 години

Селяни, ние пък ще конфискуваме целия Правец.Агент Горанов, ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Ами сега?Къде ще ходят yкpoнацистите на поклонения?

8

Анонимен

преди 8 години

Az si mislia za furera pistoianno. I da ia razrushite NIAMA DA GO UBIETE

7

Grom

преди 8 години

Не могат да спят тия селяни австрийците, че Хитлер всъщност е австриец. Просто мира нямат от този факт :D

6

пепи

преди 8 години

Как се промиват мозъци. Какво означава думата нео нацист.Идва от нацист - нация,и латинската дума нео - тоест нив. Неонацист значи нов националист.Няма нищо общо с Хитлер и с евреи и с войни.

5

Анонимен

преди 8 години

Ще го направят Белия дом, а не като американците - чичо Томоваеа колиба.