43

Ти го каза

преди 7 години

до Калина до 40 = Точно така, другарке. Нишката е Путин -> Доган -> ЦацаТа. В съпровод на папагалите болен сайдеров и разни подобни "патриоти"-русофили.

42

mamitko

преди 7 години

Ама не ви е срам!

41

Спонсор

преди 7 години

До Анонимен 45В този случай съдът няма никаква вина. Съдията е длъжен да спазва законите на нашата държава и той това е направил. Вината е на прокурора, който поради некадърност или корумпираност е повдигнал това неадекватно обвинение. Въпросът е корумпиран, некадърен или и двете е прокурора и какво ще предприемат неговите шефове срещу него ??? Цацаров може най - точно да отговори на тези въпроси.

40

Анонимен

преди 7 години

Ама много внимавайте да не ви убият!Щото съда ще каже - и какво от това?

39

Аман

преди 7 години

Законен финт, кой ще търси отговорност на "прокурора" сега ?????????????????????За какво ти е адвокат, като този, който трябва да е обвинява и съди, всъщност те защитава ?!

38

ист

преди 7 години

Когато прокурорът съзнателно, или по некадърност представи обвинение, което не води до осъдителна присъда на убиеца, редно е след като пуснат престъпника, той да го замести в ареста.

37

Калина до 40

преди 7 години

Просто няма начин да не се намеси "гадната" Русия във всяка новина тук.Нали от 25 години не сме под крилото на Русия? Е, питам те, тя ли ни писа законите? Тя ли ни контролира магистратите? Тя ли ни разпродаде държавата при "демокрацията"?Няма лошо всеки да си има убеждения, ама хайде стига сте ни вменява ли, че за всяка бг помия стои Русия! Че ми писна от промиване на мозъци!

36

Анонимен

преди 7 години

Е това е съдът ни! Няма Правосъдие в България, а Кривосъдие! Трябва да вкараме американски съдии за да се оправят нещата! И 8 месеца да минат, и 8 години убиеца трябва да влезе в затвора доживот, иначе другото е пачки под масата и убийците на свобода!!

35

DO 41

преди 7 години

Кви легионери бе брат ? Стига се филмира. Кой ще отмъщава за бивш колега военен ?

34

До 14

преди 7 години

Проблема не е в мвр, а в хората пишещи и приемащи законите стоящи в хубава сграда с надпис съединението прави силата. По скоро адвокатите, които са там. Докато ноща не опре до техния кокал оправия няма да има.

33

Анонимен

преди 7 години

Сега на ред са легионерите...

32

Анонимен

преди 7 години

Нали искате Евразия бе ,какво сте ревнали,във Русия е същата анархия,нали това искате,всеки ден за това се борите ,еми имате го дивашкият русифилизъм.Във западната цивилизация този щеше вече да е във затвора за 25 години

31

ВЪЗМУТЕН

преди 7 години

НЯМАМ ДУМИ , СЕГА ЩЕ ОФЕЙКА ДА НЕ Е ЛУД ДА СЕДИ ЧАКА ДА ГО ОСЪДЯТ НА 20 ГОДИНКИ ЗАТВОР , И БЕЗ ТОВА 4 МЕСЕЦА СЕ КРИ.. ОЧЕВАДНО Е,ЧЕ Е ВЪПРОС НА ЧАСОВЕ АКО НЕ НА ДНИ ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ СТРАНАТА .. ПОРЕДНИЯ УБИЕЦ ПУСНАТ ОТ ПОРЕДНИЯ ЧЕСТЕН ,СПРАВЕДЛИВ БЪЛГАРСКИ СЪД ..

30

Занзибар

преди 7 години

САМОРАЗПРАВА И ЗАКОНИТЕ НА ДЖУНГЛАТА, БРАТЯ! ДО ТАМ СТИГНАХМЕ.... Регрес му е майката!

29

...

преди 7 години

Еми не е лесно да се каже, ама нещата вървят на към ОКО ЗА ОКО ЗЪБ ЗА ЗЪБ! ТО СЕ ВИЖДА, че да ти влезнат къщата, да ти заколят детето, да ти изнасилят жената, да ти утрепят, та тия неща НЕ СЕ НАКАЗВАТ в БГ и ЕДИНСТВЕНИЯ начин да получиш НЯКАКВО възмездие е сам да си го направиш! Еми ако убития има близко които са държали на него то да не мислят а да направят това което тоя ембака е направил! После ше се твърди, че тоя ембака ги е преследвал за да ги довърши и тях и така!

28

До 32

преди 7 години

До 32Абе как да не прави нищо прокуратурата??? Я открадна един хляб да видиш!

27

Мен

преди 7 години

Ало снайпериста от Далас....що не се заложиш срещу прокуратурата и да поизчистиш малко

26

Някой

преди 7 години

Мисля, че май първо всичките ни прокурори са за панделата, заедно с политици и съдии, и чак тогава (след като се изчисти цялата система) престъпниците ще влизат където им е мястото. Уви, едва ли ще стане така, след като те се пазят един друг. 8 месеца и да не повдигнеш обвинение... то не просто си лъха на подкуп ами чак ти се навира в очите. Егати прокуратурата братче - никой не може да обивини и нищо не може да направи. Еми по-добре май да я няма тогава, след като и без това нищо не върши...

25

Бай Шиле

преди 7 години

Само е България , убийци се разхождат на свобода.

24

до берлин

преди 7 години

е, там си имате други грижи - брадати с чаршафи ви изнасилват жените и ходят с вазелина зад гърбовете ви. а от време на време взривяват и по някоя бомба за забавление.