23

Анонимен

преди 8 години

Те носят терористична заплах, непознати за Европа болести, безработица, друг поглед върху семейството, отношенията мъж-жена. Отхвърлят кухнята, ценностите, начина на живот и манталитета на Европейците. Ненавиждат другите религии. Налагат със ила и коварство своята религия, обичаите, своя начин живот. Капсулират се в затворени общности, което обезсмисля тяхното преместване. Глупаво е да очакваме интеграция. По традиция, вътрешна нагласа и светоглед те са завоеватели и поробители.

22

Анонимен

преди 8 години

Бесило за щайсето шмеркел!

21

До 25

преди 8 години

Да но бащите им са били мигранти и те горките завиждат, че не могат като местното население да се веселят и живеят.Това го каза един турчин имам, отишъл да се бие на страната на ИД, аз само го припомням.

20

Анонимен

преди 8 години

Във Франция 46 процента смятат, че рискът от атентати се увеличава с притока на бежанци, зяащото останалите 30-50% са араби или африканци, които искат да превземат надменна Франция.

19

sadad

преди 8 години

разходете се малко из Франция, Холандия, Германия и после ми говорете кой бил бял и кой не. Аз се гордея, че съм българин, наследник на древна страна, цивилизовала половин Европа, а не афро-французин.

18

sadad

преди 8 години

Естествено, че българите са бели. И Българите СА европейци. Западноевропейците не са вече бели.

17

сс

преди 8 години

Германия, чакаше да мине брекзита и тогава да реши за бежанците. По-големи лицемери от тях няма. Сталин трябваше да я приключил тая държава 1945

16

Мислех,

преди 8 години

че поне една подобна публикация ще мине без онзи прокажения ром да се изходи по въпроса,но не би.Даже ни си е направил труда да научи някоя нова болест.Когато едно същество е тъпо,то е за дълго!

15

Анонимен

преди 8 години

23 Ти за недивак ли се имаш

14

Анонимен

преди 8 години

на меркел и е ясно,само не е ясно с какво я манипулират за тази и политика

13

До 189

преди 8 години

От това "плодене" станахме 7 милиарда и земята вече се пренасели.Ако вие,индийците продължавате да се плодите,трябва спешно да ви телепортираме на други планети.

12

Анонимен

преди 8 години

Най-после им светна на европейците.Остава и на Меркел да и светне и нещата ще си дойдат по местата.Тон ще даде новата м-р председателка на Англия Тереза Мей.

11

Анонимен

преди 8 години

14, моля те, кажи на шефовете си да ти сменят най-после репликата, че с тази глупост ни дотегна ужасно! Измисли нещо по-така!

10

Анонимен

преди 8 години

Leopard 2 e chudesna mashina. Po-dobra e dori ot Tiger 2

9

Анонимен

преди 8 години

Пробуждането започва, новия ренесанс в Европа се задава, само да не е твърде късно. Все още има време да върнем христянските ценности да реформираме обществата си поставяйки семейството пред печалбарството. От Саудитска Арабия твърдят че дните на христянството са преброени, но аз си мисля че още имаме шанс.

8

българина

преди 8 години

Извинете, това новина ли е, или сорошараните като меркел разбраха днес, че тези нехора са опасни, не могат и няма да се интегрират. А аз си мислех, че албанските реотани са най зле, явно немските не палят въобще

7

до 6

преди 8 години

"Трябва да се слеем с тях и да ги заселваме."Е ти вече си се слял с тях бе камиларю, те са ти брат'чеди, само си виж рошавата талибанска кратуна в огледалото. По-скоро трябва тебе да те изселим.

6

Анонимен

преди 8 години

А допреди година-две западните обясняваха, че Източна Европа била расистки настроена и дискриминирала "бежанците" (терористите).

5

Анонимен

преди 8 години

че тя и меркел вече го осъзнава това.

4

дафак

преди 8 години

За всяко едно родено бежачне има едно неродено европейче, защото помощите отиват при грешните хора. Това е политика на геноцид. На всичко отгоре и за всичко това плащаме със държавни заеми и данъци без да знаем дори каква е сметката. А те като минат 1-2 поколения ще се радикализират и ще ни мразят защото не им изповядваме религията.