9

анонимен

преди 7 години

до 9 :Нали ако всички разсъждаваха като теб,нямаше сега да има кой да изкарва заплатата на такива като теб,колега.

8

Анонимен

преди 7 години

До анонимен8Заплатите на работниците се увеличават не от държавата от собствениците на фирми колега!А ти едно време,ако беше слушал какво ти говори учителката,сега нямаше да ревеш,че си работник!

7

анонимен

преди 7 години

Стига вече сте увеличавали заплатите само на едни и същи- все доктори и учители, а кога ще помислите и за другите работници в тая държава ?Така е защото има министерство на образованието и министерство на здравеопазването,които мислят за техния си контингент,а няма министерство на промишлеността ,които да направят нещо и за другите.

6

Анонимен

преди 7 години

Помислете малко и за учителите - пенсионери, бе. Единственото мисионерско съсловие, което е толкова унизено. Не от носталгия искам да кажа, че преди лекари и учители бяха уважавани и с достоен живот. Сега не е така. Лекарите се обогатиха и станаха дори търговци/да са живи и здрави/, а учителите, дето ви учиха, станаха част от най-бедните хора в България. Засрамете се поне малко. Като се нахраните по-добре и се доберете до властта, забравяте откъде сте тръгнали. Защо мислите само за себе си.

5

Анонимен

преди 7 години

За да увеличи заплатите на директори и пом.директори в пенсионна възраст, дето за нищо на света не искат да се пенсионират. За власт и високи заплати те са готови на всичко. Уволняват на поразия успешни учители и се обграждат с некадърници, за да нямат конкуренция и да си стоят на столовете, докато могат да ходят. За тях пенсиите са високи, като тези на големите началници, а за редовия учител, който "опъва каиша"...него... кучета го яли. Мисионерите - вън и с пенсии за несретно оцеляване. РЕЗИЛ!

4

Анонимен

преди 7 години

Комунистите са виновни за всичко,начело със СДС преведено стани да седна.

3

без

преди 7 години

От простия и необразован народ по-страшно за една държава няма. Затова подкрепям.

2

Анонимен

преди 7 години

тия ц,ървули взеха да наглеят! оня, орешаро, кво викаше - аре, да разтураме седяннката! много даскал, много нещо, не искат да се пенционират, искат училища, а у тия дето са сега нема деца, кой да учат - дъртите шведи по програми с европейски пари? у бг требе да има два уневерситета - платени, такси като у англия но в лв. а сеа кво - перничани, англичани - оле.ле! учи мама да не работиш - тва е. скапан матрял!

1

Анонимен

преди 7 години

ДЕМАГОГИЯ-поредната.