8

Боби

преди 7 години

До Вейдър,Дарт ВейдърРеално в СКореа няма строителни предприятия - Всичко се строи с полуробски труд от именно тези наборници. Няма лични автомобили само обществен и военен транспорт. Така че 21% отиващи за Военните реално е съвсем различно нещо в действителност при техните условия.Както се казва Стъкмистика а с нея можем да докажем почти всичко което пожелаем.Там при тях е един НЕНОРМАЛЕН свят - Обаче ако не бяха толкова военолюбиви с тая производствена сила какво ли щяха да направят.

7

ined

преди 7 години

Ако се сбият Ким Чен-ун и бат Бойко - бат Бойко ще го победи на тенис

6

Анонимен

преди 7 години

Сайтът 38 North, който е поддържан от Училището за съвременни международни изследвания към американския университет "Джон Хопкинс"...koe po red kravarsko NPo e tVA??

5

Боби

преди 7 години

Уфф ХОРА като не знаете (включително журналистите) какво става не говорете глупости.СКореа има Ядрено оръжие но то е ОБЕМИСТО и може да се ползва само от ГОЛЕМИ САМОЛЕТИ И РАКЕТИ. Такова оръжие си е чисто ЗАЩИТНО защото не може да тръгнеш да нападаш ЮКореа или Япония(базите на САЩ) със самолет голям колкото пътнически боинг.Продължавайки натиска над СКореа от страна на САЩ ще накара Ким бля бля да разработи ТАКТИЧЕСКО Ядрено Оръжие - С големина на Артилерийски снаряд 152-205ммГАДНО НАЛИ???

4

Анонимен

преди 7 години

България и САЩ заедно могат да победят Северна Корея на война!

3

Браво!

преди 7 години

Браво на правителството и лично на ген. Борисов, че държи България далече от този опасен район на света!

2

Анонимен

преди 7 години

Нали сме демокрация, какво пречи? Ким иска да гърми и да плаши ФАЩ, това е негово исконно човешко право. Либерализъм, знайш.

1

Анонимен

преди 7 години

Време е нещо да се случи. Много станаха тарикатите и умниците на земята, а малко бачкаторите.