21

Слънчасал милият!

преди 7 години

Президентът на Ислямска република Иран Хасан Рохани покрива главата си - иначе ще го припече слънцето, като плешивецът до него ище ги плещи врели-некипели..

20

123

преди 7 години

Попитали боико борисов, г-н премиер какво е положението общо взето а той авторитетно, както винаги отговорил, амии всичко общо вече е взето.

19

Анонимен

преди 7 години

Никакви Аецове ни ТецовеМИНАВАТЕ НА СВЕЩИГарантирано от ГЕРБ

18

Анонимен

преди 7 години

Бате Бойче, вие доста време вече работите бе, хайде и да започнете да правите нещо!

17

Анонимен

преди 7 години

Това ми напомня за вица, в който нашенци отишли да продават български стоки на африканско племе, срещу диаманти и други природни богатства. На всяко наше предложение старейшините на племето одобрително отговаряло на техния език с "балуба".Вечерта нашите били поканени на нудистки бал в тяхна чест. Синчето на вожда случайно видяло голите нашенци и не се сдържало да каже: "Тате, виж тия какви малки БАЛУБИ имат.Та и сега май отговорът ще бъде: "Балуба"!

16

Анонимен

преди 7 години

Реакторът е вече пуснат в Продавалник.ком и Базар.бг., на Илиянци /цял или на части/, както и на консигнация. Обмисля се и бартер - газ от Черно море за Иран, в замяна ирански газ за хъба в Черно море. Мед срещу асфалт тоже. Големи далавери ни чакат!

15

Анонимен

преди 7 години

След толкова много работа сега да вземе да отиде на почивка. Та и ние малко да се куртулишеме.

14

Анонимен

преди 7 години

Ужас,нямам думи.Руснаците са го кръстили смешника.

13

Джедай Мастър

преди 7 години

Като знам навика на Рапона да представя провалите си като феноменални успехи, очаквам скоро да почне да се хвали какви реактори ни е направил.

12

Анонимен

преди 7 години

Премиерът ни е лъжец и манипулатор, при това от най-елементарните. Вероятно не заслужаваме по-сложен Само няколко дни по-късно ще каже пред министрите: Много се говори за корупция иска ми се, както казва народът, да хванем бика за рогата. Така, както преди година и половина се заехме с контрабандата, която беше един бич за бюджета... Борбата с контрабандата в този й вид започна след като слушах един анализ за 34% контрабанда на цигари. Тогава говорих с Горанов каква разликата в приходите се образува само от тези пари. И се оказа, че те се измерват в стотици милиони, милиарди.Изведнъж с

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13 Боже,боже,колко си зле бе сиромахче

10

Анонимен

преди 7 години

Велик!С един куршум: оправя кашата на Първанов с реактора; подсигурява още един източник на газ за хъба; превръща България в център за иранския износ към Европа; осигурява стабилен външен пазар за родните медопроизводители. Не на последно място, печели ГРАНДИОЗНИ външнополитически печалби!Кога в историята сме имали такъв ръководител?

9

майтап

преди 7 години

Поработили казва Тиквун,те го опъвали отзад,той квичал нагъзен отпред,преговори какво да го правиш,Тиквата,разбира ги той тия неща:)))))

8

Анонимен

преди 7 години

Помните ли когато преди години Гоце първанов говореше за "пълен шлем" от русия ?е това са резултатите сега от пълния му шлем, както казват хората - хубава работа ама комунистическа!

7

Боковата работа

преди 7 години

Пийнахме, хапнахме, дадохме парите, а човекУ каза: "Шъ видим..."А вместо това, можехме да имаме втори АЕЦ, печалби и бъдеще.

6

омаиния

преди 7 години

работи- доста поработи, Борисов защо не вземеш да си починеш, ми да скъпи сънародници за какво ни е електроенергия като след 50г.... в следствие на само грешни решения,само...

5

Анонимен

преди 7 години

Г-н Борисов, чакам да изпратите някой, който да види как се пречи на честния бизнес. Това с което се занимавате не носи спокойствие в моя дом.

4

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ЕДИН ОБИКНОВЕН ЕДНОЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ ЩЕ ВЗЕМЕ ПО РАЗУМНО РЕШЕНИЕ.ГОЛЯ МАЙТАП ПАДА С ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ 26 ГОДИНИ,ТО ГОЛЯМО КРАДЕНЕ,ГОЛЯМО РАЗРУШЕНИЕ ИНАКРАЯ НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,ХА,ХА,ХА.

3

Василев

преди 7 години

Селяни, не мога да разбера защо искате оставка на Вежди Рашидов???Някой селянин може ли да ми обясни???Агент Стив Маклийш!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 7 години

вместо да построят централата те сега я разпродават на парчета нещо като разпродажбата на страната на парчета е това могат ГЕРб-акъл море глава шамандура