15

мнение

преди 7 години

Обичам жените, които знаят какво искат и как да го направят. ЕС нямя полза от боледуваща английска икономика, всичко бързо може да се прехвърли в Европа. Така че англичанчетата нямада им е трудно да си договорят добри условия. Обама от срещата на НАТО във Варшава нали поръча всичко да приключи бързо и цивилизовано. Не съм привърженик на конспирациите, но май всички големи приемат твърде спокойно излизането.Ако беше друга по-малка държава не съм сигурен дали ще има такова спокойствие....

14

Анонимен

преди 7 години

do 28Само че тия компании са в Дъблин. Лондон е най-финансовия център на планетата, как ще стане това?

13

Анонимен

преди 7 години

Интересно,какво стана,че българската де-рм-ократическа *** се отдели от майката на световната демокрация- Великобритания?А нали знаете какво става с "непослушните" дечица?Мале,не ми се мисли за съдбата им!То ли в Гуантанамо- покрай новия президент,то ли ще берат моркови в Англия,то ли в Сибир...А може и на Белене- разгеле си имат гьол за пълнене- Бойко ще резне лентичката,Цецка и Мигленка ще лиснат менчето с водичка,а Цецко и с-ие ще грабнат кирките,лопатите и бригадирските колички...

12

Анонимен

преди 7 години

Когато Камерън дойде да инспектира телената ограда с Турция ни обеща да ни купи джипове. Не питам дали ни ги е купил. Но как ли му е прозвучало това че Европа се охранява от телена ограда и няколко *** който нямат пари за лек автомобил.

11

тик так

преди 7 години

До Анонимен 26Май не си в час, търговския баланс на англичаните с Европа е отрицателен, така че губещия ще бъде ЕС.

10

Анонимен

преди 7 години

Госпожо Мей, как ще вдигнеш икономиката и производство, като си хлопнахте вратата на един голям пазар. Къде ще си продаваш стоката,в европа ли? еми от сега ти казвам, че нямате- шанс, кой луд ще ти я вземе, като трябва да плати мито, такси и т.н.

9

Анонимен

преди 7 години

следвсщите избори ще ги спечели този, който обещае връщане в ЕС

8

Анонимен

преди 7 години

А така, хем не искаме свободно движение на хора, хем настояваме за изгодно търговско споразумение. Ами като не искате, ще си плащате митата и данъците за внос и ще гледате как международният бизнес се изнася от Лондон. Така стоят нещата.

7

Анонимен

преди 7 години

Премиер на място!!! Respect mrs May . Камерън пък се оттегли, тананикайки си. Това показва, че елитът на Британия е доволен от Брекзита и че бъдещето на UK е в сигурни ръце. А онази саркастична песничка за ЕС дето я измислиха в Англия и която чак днес я пуснаха в Шоуто на Слави е върхът! Всеки ден си пускам клипа и умирам от смях: )))Истината за ЕС в прав текст - макар и малко нецензурно ,за разлика от българските подмазвачески медии. песента е жес-то-ка!! Знам я наизуст: )

6

Анонимен

преди 7 години

гледайте внимателно как се правят нещата. точно това е духът!

5

123

преди 7 години

Еми, хайде де, излизте най-после да ви видим колко сте ербап! От както е влязло "Обединеното" Кралство в ЕС, все се цупи на нещо, без да предлага алтернатива или решения... Като толкова не ви допада съюза, нека ви видим какво можете без него!

4

Патриот

преди 7 години

Тая звучи съвсем като партиен секретар!

3

Анонимен

преди 7 години

Mайка Тереза ще оправи нещата.

2

хаха номер 3

преди 7 години

как си личи че е някаква рушняшка тъпня, поне да бяха написали по-голямо число. За Европа 360 милиарда са като джобни пари спрямо бюжета, вижза Русия е доста голямо число, където вече нямат пари и за картошка.

1

hahaha

преди 7 години

И каква стана тя. Уж излизането от ЕС било грешка. Ама явно не била грешка. Ами защо тогава постоянно ни лъжат българските медии. че видите ли много съжалявали за излизането.