6

Анонимен

преди 7 години

Genocid izvarshen prez 20 vek ot srubskite glavorezi izbili nad 250 hilqdi bosnqci

5

Анонимен

преди 7 години

Не трябва да се правят "музеи"Всичко да отиде в гробищатаЧували ли са тези за отмъщението на фараоните?То е тъкмо това, да разрушат живот, да отведат хората и да ползват вещите за музеи.Един ден се връща върху тези които са го правили - - същото.

4

Анонимен

преди 7 години

Това е поредния пример в историята, че войната вместо да реши проблеми - създава нови!Босненци и сърби заедно бяха силни - и култура и музика и т.н.заради тъпия и агресивен ислям и шувинизма на сърбите се стигна до тоя Ад.Дано идните поколения живеят в мир

3

от ония свят

преди 7 години

Войната в Югославия беше подпалена от Ханс-Дитрих Генчер и неговия наследник, Йошка Фишер! Те мразеха славяните и православната църква. Безразборното избиване на сръбски граждани бе поето от НАТО. С брутални бомбардировки, предимно на цивилни обекти!

2

Анонимен

преди 7 години

Асминко Халилович ... Асмира ... Ало, сайта (Марийчето)! А, бе, сръбски деца не са ли расли по време на войната? Само мюсюлманчета ли е имало? Само те ли имат спомени от натрапената война?Ами сгрешените ракети, дето паднаха у нас?Много едностранна ви е статията.

1

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1 дори САЩ нищо друго да не сторят САМО за ТОВА заслужават вечна признателност от Всеки Българин