33

Анонимен

преди 7 години

а бе, нали ви писах, с гръцки бензин колата харчи два пъти по малко! кой не верва нека провери!

32

Анонимен

преди 7 години

Преди месец барела брент беше $52, а сега е $46, а бензина все върви нагоре

31

Анонимен

преди 7 години

Плащайки скъпите горива, пълним хазната на режима в кремъл за да имат пари за войската която убива украинските деца

30

Анонимен

преди 7 години

Едно мога да кажа: Да е жив и здрав Веско Марешки, че ако не беше бръкнал с пръст в раната, съм сигурен, че щяхме да зареждаме над 2,50 литъра!

29

king_for_a_day

преди 7 години

29, ако нямаш деца, можеш спокойно без кола, зависи от интересите ти. Но с деца или с повечко багаж не става. От една страна и мен ме кефи идеята да се метна на самолета за малко "по-така" почивка на море, обаче от друга страна ме кефи и да си взема каяка, кефи ме и на палатка, вместо на хотел и т.н. Също и за ходене по планините си е голямо удобство. Така че, понякога ти се налага да се ограничаваш, ако нямаш кола, за голямо съжаление.А на Златев и ко: да се задавите дано!

28

Анонимен

преди 7 години

Българина само псува и чака някои да му помогне. Затова пък бензинджиите си помагат сами, вдигат цената даже аз се чудя що не направят цената 2.3 за Август, всеки ще препсува ама нищо няма да направи, пълно е с коли и всеки сипва ли сипва. В града ходя с метро или колело, на почивка ходя със самолет. Кола нямам, не плащам данък, гражданска каско, потдръжка, бензин и не набивам пари в ламарина. Да ама повечето мислят че с барака за 20бона са гъзари, а аз смотан, въпрос на сметка и виждане

27

boby

преди 7 години

То картела е очеваден, не може в София всички бензиностанции да продават пропана на 90, а в Перник да е 79, и после нямало картел. Всичките бензинджии се прехранват от София, затова ще държат цените нагоре до последно...

26

Анонимен

преди 7 години

Така е у нас то какво да го коментораш/Дойдоха отпуските и дизела и бензина се вдигнаха,нищо че на международната борса петрола поевтинява.И в Испания е лято и тук има жаканция но вчера заредих дизел на 1,86 лева.какво да го коментираш.В БГ няма картел,всичко се определя от пазара....бисери и глупости....

25

Анонимен

преди 7 години

"При метана, който тепърва навлиза у нас .... " - повече от десет години, и още тепърва! аз карам трета кола на метан, и не само аз, и знаеш ли колко метан-станции има у бг, - нема да ти кажа, жулете си на дизеляк и бендзин за.дръстеняци!

24

ганьо

преди 7 години

на фона на цената на нефта - м.ами.цата имнямало картел

23

БГ

преди 7 години

Зареждам САМО от Марешки!Поздрави на Лукойл! :-))Да живее България!

22

Голямата глава

преди 7 години

До Georgi Georgiev Тук Държавния резерв е в бази на "Лукойл" и това е публична тайна. Затова и цените са такива. Зад Марешки сигурно пък е "Газпром" иначе досега да е мъртвец.

21

you

преди 7 години

В Ямбол си зареждаме на 3-4 бензиностанции които си предлагат цени на дизел 1.79 и бензин 1.90.На "големите "вериги коли няма много да се напъват да зареждат като гледам.Качеството на горивата на "Зара",IM Petrolium e много добро,не съм имал никакви проблеми досега

20

до Шоп

преди 7 години

Щом при тези нива на петрола има търговец, който може да продава 25-30 стотинки по-ниско и да печели. Щом останалите околони търговци могат да си позволят да смъкнат 15-20 стотинки. Смятай останалите как се гушат, като имаш предвид оборотите.Не си много умен Шоп, просто си прецакан Шоп, който работи в интерес на КАРТЕЛА!

19

Georgi Georgiev

преди 7 години

Do 18Което цитирах са просто извадка на факти за използването на стратегическият петролен резерв в САЩ. Твоето глупаво отричане няма да промени фактите, просто се самоизблачаваш като човек с интерес в петрола далавера в България, или по-вероятно като Комунистически ***!

18

Васко

преди 7 години

Аз в Разград зареждам на 1.85. Който е будала да зарежда от картела.

17

Georgi Georgiev

преди 7 години

Do 18воден път с дълбоко проекти на съдове след катастрофа баржа в канала [21].Юни 2006: 750,000 барела (119 000 м3) кисел суров назаем ConocoPhillips и Ситго поради затварянето за няколко дни на кораб канал CALCASIEU причинени от изпускането на смес от буря вода и масло. Платени в началото на октомври 2006 година.Септември 2008 г.: 630,000 барела (100,000 m3) отдадени Ситго, Placid Рафиниране и Marathon Oil поради смущения от урагана Густав [22].

16

Анонимен

преди 7 години

Споко, има още време докато стане 2.70 лв. Спомняте си ги тези времена, не бяха толкова отдавна. Така че приготвяйте се....нищо не е туй 2 лева.

15

Анонимен

преди 7 години

Скоро и под 2.50 няма да има нали както казва калинка петкова - придобиваме активи в нек, реактори на килограм!

14

pepe

преди 7 години

Не че съм голям фен на Марешки, но оня ден заредих А95 - 1.78лв от бензиностанцията му в Свищов. Останалите там продават на 1.85-1.90.Бах мааму, как става така, че в София е 2.02 въпреки ОГРОМНАТА КОНКУРЕНЦИЯ в големия град.Картелът е брутален и продължава с пълна сила!