74

Анонимен

преди 7 години

То остава и "французите" да бяха станали еврошампоани. все пак това е най-доброто представяне на африкански отбор за 150 години футбол.

73

e/dldt

преди 7 години

ти си новия нострадамос......

72

pameten

преди 7 години

Преди Евро '88 бихме Холандците с 2-1. Тогава май Пенев и Ники Илиев Вкараха головете.И те взеха и станаха шампиони.Преди това първенство бихме Португалия. И така преди Евро 2020 очаквам много отбори да искат да играят контроли с България и да ги треснем.

71

Анонимен

преди 7 години

Имаше един нормален мач и това бе Германия-Италия.

70

Анонимен

преди 7 години

Това е най-слабото пъревнство от години, изключнвам мачовете на ИСландия и Италия.. Едни отбор като Англия и ИСпания отпаднаха толкова рано, смешниците от Уелс остраниха Белгия, а после не можаха да бият португалия. португамлия стигна дотук с 4 равентва, три пъти с дузпи, два пъти с късно голове - в продълженията. великията Роналдо отбеляза само 3 гола - дав от дузпи. домакинът Франция не стра шампион. А Германия отпадна на полуфинал. Смях през сълзи.

69

Анонимен

преди 7 години

Много точно - Франция имаше повече положения, но не се възползва. Португалия реализира своите полжения.

68

Мохамее

преди 7 години

Който не вкарва му го набухват с картофките.

67

Kiy

преди 7 години

Якоооо !!! Футбола е жив !!! Браво на Португалия

66

123

преди 7 години

Супер изтормозен финал! Неприятни ми бяха и двата отбора!

65

shrek

преди 7 години

* спечели над Африканция, а Роналдо, как така набързо оздравя?

64

Анонимен

преди 7 години

От футболен форум на футболен все по-безлична игра!!Игра,колкото да се отбие номера и да се напълнят касите на футболни централи по един или друг начин!!Отдавна парите във футбола не означават качество!!Важи и за играчи,и за клубове!!Няма вече футболни магьосници!!Финансовата футболна инквизиция ги унищожи!!Първенства за ритнитопковци и мъчители на футболната топка!!Скука настана,пълна скука по стадионите,незаслужаваща средствата,които трябва да платиш,че да гледаш наживо!!!

63

Фиорентина

преди 7 години

Не си кривете душата Едер заби *** си гола.А кой беше тоя дето имаше интервю с него на черен фон.Беше от Сенегал ама кой?

62

нн

преди 7 години

Половината отбори на това европейско можеха да са на мястото на Португалия. Просто им провървя, който сварил натоварил.

61

Наблюдаващ

преди 7 години

Честито на еврошампионите, въпреки, че не ми бяха на сърце (французите още по-малко). Не съм правил конкретни прогнози за Еврото, но все пак имах няколко.Преди началото:1. Испания няма да стигне до финал2. Исландия ще стигне ПОНЕ до 1/4-финал3. Гризман ще бъде голмайсторПреди финала:4. Португалия има шанс само без Кристиано РоналдоЕ... горе-долу познах.

60

Анонимен

преди 7 години

До Българин(***) Ти като пикаш ,клекаш ,нали,како?Къде е съдийското подкрепяне,не разбрах? Нали ако имаше такова,Франция щеше да е шампиона ,а не калитковците от Португалия.Май ,май си си повече ***...Иначе след няколко месеца ще разбереш какви сме световни шампиони ,като започнем мачовете със същата тази Франция и Холандия и Швеция..

59

Анонимен

преди 7 години

По - слабо първенство не бях гледал от години. Един случаен отбор без никаква игра стана шампион, след като се класира без победа и вкарва по един измъчен гол в продълженията. Тая Франция пък след като би категорично световния шампион, не може да вкара и един гол на Португалия без Роналдо?!?! Пълна пародия!

58

Анонимен

преди 7 години

Супер скучен мач. Гледах мач на Крушовица - Телиш, който беше по-добър.

57

Българин

преди 7 години

Заслужена победа на Португалия предвид съдийското подпиране на французите срещу Германия и подлото влизане на Пайе срещу Роналду, който дори не му се извини за бруталната постъпка.А щом Португалия е европейски шампион, то какви тогава сме ние, при положение че ги бихме насред Лисабон преди няколко месеца?! Най-вероятно сме бъдещ световен шампион :)

56

Пипи

преди 7 години

Егати и треньора - да поставиш като основна задача да контузиш най-добрия противников играч?Шестте *** бяха най-грубите играчи, които са се подвизавали на европейско. А съдията така подпираше франсетата, че се изложи пред целия свят.

55

ъхъм

преди 7 години

До FenА, ТЪЙ, НЕКА ИМ МАМ....ИМ ЧЕРНИЛСКА!!!!Мултикултур-чукундър-ските шваби си го получиха, сега и тези. Поне на игрището...