84

Анонимен

преди 7 години

Ама те руснаците доставиха ли ти го реактора ? та бързаш да продаваш, да не се окаже че руснаците още не са го произвели и ти да сключищ договор за продажба, и после да се окаже че Росатом няма да го произведе щото нямат сметка да го правят за 550 млн евро, и Иран да те осъди за недоставен реактор :)))

83

Vnimava

преди 7 години

Orajeino svodnichesto mejdu - bg s eftin bg trud i gratis bg teritoria , usa, idil ...gnus... usa interesi...pak?!

82

Щирлиц

преди 7 години

Дано по-дълго се пазарят иранците,и накрая да се откажат.

81

Анонимен

преди 7 години

Тъпо, по-тъпо-, най-тъпо, Тиква!

80

Анонимен

преди 7 години

Иран нищо нема да купи, просто нашите ще се поразходят още веднъж за сметка на данъкоплатеца български. Не можеш хем да си против Южен поток, Бургас Александрополис, АЕЦ " Беляне", руснаците да ти са виновни , да си първи натовец и заедно с руснаците да продаваш . Много объркана дипломация.

79

Анонимен

преди 7 години

При кацането в Иран, Боко Тиквата е бил посрещнат от тамошния министър на пътищата.Голяма гавра.

78

Анонимен

преди 7 години

А как се хвалеше, че е закрил три енергиини проекта, които бяхя от полза на българия в интерес на САЩ.Сега ,,Кой ми с..ра..в гащите ,,

77

Анонимен

преди 7 години

За съжаление поредната простотия ,на примитивен човек . Да не му са буркани с компот. Сякаш атомните реактори ги правят на конвеир. Това му е дережето на нещастника .Долу ,долу ,ниско .

76

Анонимен

преди 7 години

Вот и вся суверенность вашей страны ,так опуститься,могут только люди которым собственная страна ЧУЖДА. Россия всегда могла бы вам помочь во всм,вы взяли и продали свою СШП ЕС и НАТО. Позор !!! Вы славяне на коленях перед ЕС и НАТО.Россия не торгует своим суверенитетом!

75

нн

преди 7 години

Ще продава на Иран. Ясно. По ликвидна цена. Втора ръка, макар и ново. Това не са круши и ябълки? 10 до 30 % от стойността. Иранците го знаят пекрасно. Ние се натискаме, бързаме и грешим тотално. Ха, ха ха .................

74

Смешници

преди 7 години

Цял живот някой му е виновен на Бойко. Дете кретенче.Аз не приемам това което казва. Мисля, че Бойко съсипа абсолютно всичко, до което се докопа... Долу Бойко долу ГЕРБ.

73

NACO

преди 7 години

Та той вече не е ли КУПЕН? Не работи ли вече в Китай???

72

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ДАЛИ ОЩЕ НЕЩО Е ОСТАНАЛО ОТ ТОЯ ПРОСЛОВУТ РЕАКТОР??МЕНЕ МЕ СЪМНЯВА ЧЕ ЖЕЛЕЗАТА СА ОКРАДЕНИ И ПРОДАДЕНИ ОТ БАЙМНГЛ И ТУРЕНИТЕ ТАМ ДЕТО УЖ ТРЯБВА ДА ГО ПАЗЯТ!

71

свързани лица

преди 7 години

А тоя реактор същестува ли наистина, защо няма нито една снимка в интернет? Или руснаците само говорят, че са го произвели, ама ние не сме го видели и един път

70

Burgia

преди 7 години

Laja.Za orajie stava duma.

69

Бранник

преди 7 години

Ще го купи на 10%

68

Анонимен

преди 7 години

И Иранците ще ги посрещнат по нощници и чехли както ги посрещна катареца.То и с Катар един бижнес щяхме да въртим ама .........ЙОК.Ни дете ни коте само празни приказки.Та сега и с Иран пак същата.Станишев ви каза още при първата среща ....Здравейте СМЕШНИЦИ.И тогава и сега сте си все СМЕШНИЦИ.А реактора го карайте на Банкя в на Тиквата градината при магнолиите.

67

Анонимен

преди 7 години

Преди 5-6 часа......."Ще търсим купувач на реактора"Преди 2-3 часа ....."Борисов заминава за Иран да търсси купувач за реактора".Последни новини!!!..... Иран ще купува реактора.СЛЕДА...............ТИШИНА. и все едно нищо не е било.Ни ректора ще се продаде ни повече някой ще отвори приказка за това.Важното е че когато му казваха на Борисов че ЩЕ НИ ОСЪДЯТ да плащаме тойго даваше бабаит и бясняваше как никой не може да ни осъди.Е сега СМЕ ОСЪДЕНИ и ще ПЛАЩАМЕОстаналото е без значение.

66

Анонимен

преди 7 години

ИСКА ВИ СЕ ПРОДАЖНИЦИ,АМА НЕМА ИРАНЦИТЕ НЯМА ДА ВИ ОПРАВЯТ МИЗЕРИИТЕ ,И ВМЕСТО ОТ ИРАН ,ТЪРСЕТЕ КИНТИ ОТ *** САЩ И ОНАЯ ЗМИЯ ХИЛАРИ ДЕТО СПРЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ ,ТЕ СЕГА ДА ПЛАЩАТ,ДА ПЛАЩА И МУТРАТА ББ И ОНЯ ЦИОНИСТКИ ЧЕРВЕЙ -БИВШИЯ ВЪНШЕН НИКИ МЛАДЕНОВ .ТОВА СА ВИНОВНИЦИТЕ ЗАРАДИ КОИТО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОСЪДЕНА ДА ПЛАЩА НА РОСАТОН

65

анонимен

преди 7 години

ДА АМА НАДАЛИ---КОЛКОТО ЩЕ ПО;У4ИМ ГАЗ ОТ МИСТЕРИОЗНИЯ ХЬБ КРАИ ГЬРЦИЯ