27

Георги Христов

преди 7 години

Един от братята Макс - голям толуп!

26

Гошо

преди 7 години

А бе ти от кога започна да разбираш от енергетика ?

25

НАРОДЕН ГЛАС

преди 7 години

ПАРТИЙТЕ ДА БЬДАТ ЗАБРАНЕНИ С ЗАКОН ЗА ДА ИМА НАРОДОВЛАСТИЕ---ТОВА Е ИЗХОДА ЗА ДЬРЖАВИЦАТА НИ КРЬВТА НА КОЯТО ПИЯТ 67 ПАРТИИ И 8 КОАЛИЦИИ НАРОДЕ ИЗБОРИТЕ НЕ ПРОМЕНЯТ НИЩО

24

анонимен

преди 7 години

магарето на герб чака

23

ШибиРиби

преди 7 години

Румбата щели да го предложат за новия символ на Брюксел, да смени малкото момче дето пикае във фонтана

22

# 22

преди 7 години

Няма "умни" нито русофилски,нито американофилски "фъшки"!Има само *** и оскотял "народ,оставил се на манипулациите на тезиу "фъшки"!Докато този "народ" не разбере това,ще продължи да се плюе взаимно,ДО ПЪЛНОТО СИ САМОУНИЩОЖЕНИЕ!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Които и бандити да излизат с "обща кандидатура",на оФчеството все ще му го тура(Т)!

20

ТТ

преди 7 години

И двете партий трябва да се забранят като част от съветските агентурни служби в България....ограбили и унищожили България !!!

19

БРАТЯ ГАЛЕВИ

преди 7 години

Тая жалка Плевенска мутра си мисли, че сме забравили, как като министър на ченгетата, вместо да лови престъпниците, ходеше в Дупница на гости и на крака на Галевите да им се моли да правели по малко престъпления. И точно тоя, тръгнал да плюе по най достойния и принципен президент, който е имала България. Точно тоя, мамка му..

18

До 5

преди 7 години

Комунистите козируваха на Москва,десните се навеждат на Вашингтон.И в двата случая страда народа.Народ без достойнство и самочувствие си избира и такива политици.Очевидно гена ни е такъв.Предпочитаме някой да ни мачка,вместо,но да ни подхвърля трохи,вместо да им покажем среден пръст и сами да се справим.

17

До 17

преди 7 години

На платените нищо друго не им идва на ум,освен,че и на другите им плащат.Абстрахирай се от това,на кого е сол...еди какво си,проследи биографията му и виж има ли негативи за които да се хванеш.За твое сведение нито съм член на някоя партия ,нито им симпатизирам.За мен е важно кой какъв е като личност.

16

Ха- ха- ха

преди 7 години

Ще изпълняват инструкциите на Москва и ще работят за разрешаването на българската държавност. Комунистите винаги са били национални предатели и са поставяли руските интереси над българските.

15

До 14

преди 7 години

Е, и Бойко Борисов беше член на БКП,ама сега се прави на по-десен от най-десните.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Как така до преди 2-3 месеца?Та те са си заедно и сега само че се крият да не ги разберат хората.А сега дуото Архара-Пикльото залъгват Нинова и после ще саботират кандидатурата на БСП.Тези са ЗАКОРАВЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ.Ако имаше закони тези да са с ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ.

13

Анонимен

преди 7 години

Единствената безспорна и печеливша кандидатура е на ген.Михо Михов.Бивш шеф на генералния щаб на армията,военен летец,почтен човек,с безукурна репутация.Всяка друга кандидатура е обречена на провал.Не се сещам за нито едно друго известно лице,което да не е било компрометирано по един или друг начин.Така че,Камелия,мисли,преди да предложиш.

12

Анонимен

преди 7 години

Шадраванчо - президент!

11

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата глупост която ноже да направи Нинова е да се закачи на каручката на Архара и Пикльото.Тези разбиха партията, бламираха Станишев и подкрепиха (неофициално) Баце.Имам чувството че политиците в Бг са с тежки мозъчни заболявания.

10

Гъбарят

преди 7 години

Останаха ли изобщо гласуващи балъци в тая колониална територия?

9

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от ГЕРБ! Никога повече ГЕРБ!

8

От къде, на къдя....

преди 7 години

До 1 - Кажи си името брат, ще издигнем теб! После ще ти дадем възможност да палиш!!!