15

до 12-ти

преди 7 години

хахах колко си прав само колко си прав

14

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗ МОШЕНИЦИ И МАФИОТИ ЗАЩО СПРЯХА ГАЗТА БЕ..МАААИМ!

13

Гладен редактор

преди 7 години

Пак ли? ЗАЩО бе???? Докога ще се вдигат тия цени? ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ХОРАТА БЕ, ИЗМАМНИЦИ ТАКИВА.Дано горите в АДА всички нагли оядени пръчове и ***, дето са ни управлявали и дето ни управляват...А тоя който постоянно вдига цените на горивата - ще свети два пъти по силно в Ада.

12

Анонимен

преди 7 години

Не знам , но 80% от приятели/познати за последните 2 год. се изнесоха от *** ни ... не ми се мисли какво бъдеще има тази смешна държава !!! Цената на петрола е най-малкия проблем :)

11

Анонимен

преди 7 години

Всичко е заради сезона!През лятото търсенето (и цената) се увеличава заради земеделската кампания.През есента търсенето се увеличава заради учениците, които тръгват на училище.През зимата търсенето се увеличава заради отоплението.През пролетта търсенето се увеличава заради дъждовете.Виждате, че това са просто сезонни ефекти, няма смисъл да се търси някаква постоянна тенденция.

10

Анонимен

преди 7 години

Да ги вдигат като селенжърите зареждат от мутренските безинжиинице! Аз като по балама си зареждам при братчедите в Македония на 1 лв. 50 ст. за литърче!

9

Bulmebel

преди 7 години

Urush na darvata za pechki!:-):-):-):-)

8

Анонимен

преди 7 години

Е, ще поскъпват... Това ние мно'о добре го знаеме...Новина е ако поевтиняват. Пишете само като поевтиняват, това не се брои за новина.

7

Анонимен

преди 7 години

Цените на горивата се определят от търсенето и предлагането, вие изобщо нямате думата да я коментирате. На който не му аресва, да си купи суров нефт и да си го дестилира самостоятелно.

6

Анонимен

преди 7 години

Цените в България постоянно ще растат.Когато няма търсене- защото трябва да се компенсира намаления оборот.Когато има- защото такава е пазарната логика.И най-важното, което не се казва- защото всичко е внос, а реалният курс на еврото съвсем не е 1.95, а 4-5 лева.

5

Ха Ха

преди 7 години

Статистически ще ставаме все по-богати.Заплатите не мръдват, а цените растат...

4

Анонимен

преди 7 години

Шистаците в САЩ фалираха, а ислямска държава беше разбита.

3

Професор

преди 7 години

Реалната цена на бензина при настоящите цени на петрола е най малко 5лв. за литър. Не знам колко ще устискат производителите да държат цената на бензина нереално ниска. Поне 8 лв. на литър е нормална цена. Все пак това са 4 евро. Да се надяваме да има и увеличение на винетката догодина поне до поносимите 200 лв.

2

Анонимен

преди 7 години

Да поскъпват :) но пък МаГАрешки ще направо по 1 стотинка на своите колконки.

1

до бензинджиите

преди 7 години

Лакомо д.*** кръв се.е!