27

kolio99

преди 7 години

Пази ,Боже!

26

дано са живи

преди 7 години

Защо Божидар Пеков е харчил много пари,къде ги е харчил,за какво ги е харчил, не е много ясен паричния трафик?!

25

Анонимен

преди 7 години

Мислите че не сте осиновени - намеретесвои снимки като бебета. Намерете баба ,дадо, съсед, по стар - попитайте го , ако сесъмнявате кой ви е истинският род. ---------------------Като бях малка точно това правех! Ровех из шкафовете за документ ,който да потвърждава че съм осиновена -просто не можех да повярвам че родителите ми могат да са толкова зли към мен при положение, че са истински! Разочаровах се - не съм била осиновена, но пред такова.ужасно отношение предпочитах някой да ме отвлече ,отколкото да остана с тях. Тормозът понякога е в собственото семейство......

24

ДО АВТОРКАТА ПИСАНО

преди 7 години

Съвестин изчезна 1993 или 1994 г.Изобщо не са ви верни сведенията!А ти, момиченце, още не си била родена, дето пишеш тук, така че не можеш да знаеш.--Справка: бащата на Съвестин.--Защо ли той ходи чак в Индия да го търси??--Питайте бащата на Съвестин.

23

И по света е така

преди 7 години

В германия са изчезнали десетки хиляди деца на беж.анци. не само там. Проблемът е, че обикн0вените х.0ра трябва сами да се па3ят и 6ра.нят бе3 да и3п.0л3ват само0т6рана. А т0ва е п04ти невъ3м.0жн0. Какт0 да напи6е6 нещо смислен0 бе3 дакриптира6 и да ен 6ъде и3т.рит0. А3 имам шест п0 Българск1 и литература. не ли4и 0ба4е.

22

Thin foil hat

преди 7 години

Рептилите отвличат деца от целия свят. За тях това е деликатес и техните слуги - политиците го знаят и не се противопоставят. Рептилите управляват света посредством марионетки наречени политици. Те причиняват глобалното затопляне, войните и обезлюдяването на цели райони в Африка.

21

Анонимен

преди 7 години

Историята на Съвестин периодично изплува в медиите, но всеки път ме кара да настръхвам. Страх, възмущение и гняв обгръщат сърцето ми щом си спомня. Не вярвам, че човешкият живот е създаден просто така. Не вярвам и че няма да бъде открит. А относно случая във фр. метро, мога да кажа, че това е сигурен белег, че той е жив и тогава е бил във Франция. Ще се моля на Бог да чуе болката ни и да ни помогне да се намери Съвестин. А на него му пожелавам скорошно избавление, където и да се намира.

20

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова да подаде оставка. Трябва на първо място да осигурят децата, после морската ивица.

19

Наблюдател

преди 7 години

Усилията и целия ресурс на МВР и всички силови служби в България са средоточени само и единствено в/у опазване и закрила комфорта на властта. Цялата "борба" с/у битова, организирана и всякаква престъпност, е чист PR на властта в духа "Не ме гледай какво върша, а ме слушай какво ти думам!"

18

dp

преди 7 години

96026, и аз изумях - 100 за няма и година е ужасно много. Почвам да се чудя дали не гикрадат за разфасоване, толкова много за осиновяване без да бъдат разкрити едва лимогат да пласират.

17

dp

преди 7 години

Вейдъре загубеняко, сега това ли име успя да си измислиш. И 1000 имена на ден да сисложиш все същите т.ъпашки баналности само ще постваш, и твоето не е живот.

16

96026

преди 7 години

100 безследно изчезнали деца за половин година? Трябва да има някаква грешка, това е страшно много.

15

Анонимен

преди 7 години

В Ирландия например са продали стотици деца родени в манастири от момичета забременели като ученички или преди брака.Гледах филма филомена как една майка след 27 години не спря да търси сина си продаден на 5 години. Нейна приятелка снима колата която го е отнесла. Момчето е продадено в Америка но на 18 г. успява да се върне в манастира от където има спомен че е взето. Не намира майка си но остава да работи в манастира от където е взет. Умира на 27 г. от спин. Филомена откри сина си но късно.

14

Вейдър,Дарт Вейдър

преди 7 години

А пък аз да ви кажа по време на това безвремие има много прости хора дет не знам що не се мятат от някои блок....а да ,ами то времето е тяхно ....ГерП победа.

13

-st ,adb

преди 7 години

Публикувайте пак историите около изчезването им

12

има лоши хора

преди 7 години

По време на комунизма ставаха отвличания, но тогава цензурата не позволяваше хората да научат за тези отвличания. Освен това проверките по границите бяха много по-силни. Деца тогава се отвличаха вътре в страната . Моя позната от пазарджик преди 40 години остави количката с бебето пред отворена врата на магазин, влезна за по малко от минута когато излиза под завивките в количката намери топка пари. Детето нито го откриха нито пък някой позволи да се пише по вестниците нито телевизията. Няма бебе!

11

Анонимен

преди 7 години

DO cat. AMAKARENKO, UCHILISHTATA ISMISLIZA OT SSSR.

10

Анонимен

преди 7 години

7 -годишно дете има спомени и знае. На 7 години повечето от децата дори знаят да четат. Ако е живо момчето един ден ще успее да намери своите родители.Наистина болката е голяма. Да не губят надежда хората. Бог ще им помогне.

9

Анонимен

преди 7 години

До помакВ България има чадър под който се крие престъпността. Този чадър се нарича " Корумпирана Съдебна система" пряко свързана и доста зависима от управлението на страната.

8

cat

преди 7 години

До номер 10Ти докато си расъл в Комунизма, колко твои връстници познаваш дето са изчезнали тогава до ден днешен?