133

Atia

преди 8 години

Kolko procenta? :-)

132

ognyanz

преди 8 години

От време на време Бойко проявява проблясъци на здрав разум.

131

nina

преди 8 години

Не харесвам ГЕРБ-прилича ми донякъде на старата БКП /99% гласували за тях/, но на предложението на ББ Черно море да стане демитализирана зона да се реагира както са реагирали по-долу?!-изумена съм!

130

Анонимен

преди 8 години

Гологлав поп освещава нов обект. Боже, Боже прибери си версиите

129

Анонимен

преди 8 години

До ha ha haНе се страхувайте ! Съдбата на НАТО ще бъде променена до 1 година. Натовци усетиха че Америка поставя динена *** под краката на стария континент Европа. . На обама му остана още 6 месеца да се.ре. Ла.йната, които Обама *** за два мандата човечеството ще сърба вряла попара още много години. С арабската пролет и демокрацията на арабите, побъпка света това черно момче.

128

ГЕРБавия

преди 8 години

Ако на тази мутра комунист и "биткаджия" й стиска, да НАПРАВИ официално предложение от името на България и да го изпрати на товариш ПУТИН !!!!!!!! Ще го направи ли лаладжията ???? Не-е-е-е-е-е.......Групировката ГЕРБ е сборен отбор от : СИК, ВИС, ИПОН, Скорпио, 777 и останалите групировки и "охранители", ПЛЮС милиционери, ДС ченгета и комунисти и слуги, минаващи за демократи.....

127

SpaceX

преди 8 години

И аз съм за демилитаризирането на Черно море , кога руснаците ще опразнят доковете на Севастопол.

126

Анонимен

преди 8 години

"... на срещата на НАТО във Варшава стана ясно, че плановете за засилване на присъствието на алианса в Черноморския регион ще бъдат разработени до октомври""... българската делегация на срещата на НАТО във Варшава има концепция, приета от правителството и не очаква натиск за промяна в позицията"Борисов, на кого ги говориш тези приказки? През октомври, уж без натиск друго ще говориш. Дотогава ще го играете с *** доброто и лошото ченге, щото май французите вече не искат да се плашат от Русия

125

Анонимен

преди 8 години

Арма ге Дон.

124

Анонимен

преди 8 години

Няма да има мир.Готви се офанзива в Украйна.Хубавата новина е, че ЗАСЕГА БГ няма да участва в батальоните на НАТО, но едва ли няма да участваме като база.Какво ще стане?Ами гражданска война в УкрайнаНито НАТО, нито укрите могат да покрият цялата проруска територия на Украйна.

123

ha ha ha

преди 8 години

"Борисов настоява: Черно море да бъде демилитаризирана зона" ?Късно е вече, капанът щракна и ние сме вътре в него.Дори и да е искрен, дори и това изказване да не е плод на популизъм или демагогия, вече е все тая. Питам се само "Кой ни продаде?"Остава ни само да се молим да имаме мир, но надеждата за това става все по-малка, имайки предвид последните действия.За съжаление няма да ни се размине...колкото и отчайващо да звучи.

122

Щирлиц

преди 8 години

А Данциг няма ли да има!?Скукаааа....

121

Шоп

преди 8 години

Българският интерес е заедно с НАТО да загробим путлерофашизма.

120

Анонимен

преди 8 години

До 181:грешиш, еволюцията печели.

119

Мда

преди 8 години

Обяснявам ти като на войници! НАТО е създадено за да няма война в Европа!На 2007 г. всего в вооружнных силах стран НАТО было более 5 млн военнослужащих, из них в Европе примерно 3 млн. 200 тыс.[17]На 2010 г. в вооружнных силах стран НАТО было около 3,8 млн военнослужащих.

118

Анонимен

преди 8 години

До Военни престъпленияЗащото не бяха съдени и руските военнопрестъпници започнали заедно с Хитлер ВСВ разделяйки си Полша, не бяха съдени за клането в Катин и за масовите убийства и изнасилвания на цивилно население в Германия.

117

Анонимен

преди 8 години

До РеалистПри Трета световна война всички да губещи русофилче .

116

Анонимен

преди 8 години

Е как ще е демилитаризирана зона, бе господин премиер, когато тъпата укпаинсках фашистка измент е продала одеското пристанище на агресора САЩ! По-тъnо от това действие надали има в света - това е все едно да си отрежеш единия крак или да си извадиш очите. Да продаваш артериите си, значи си кръгъл ***. За да компенсираш на подпалвачите САЩ възвръщането на руската територия Крим към Руската Федерация. Това означава, че nияндyрата Порошенко изобщо не го е грижа за Украйна.

115

До 177

преди 8 години

Да,да..изобщо не си русофил, ама никак

114

Анонимен

преди 8 години

Ние отдавна сме демилитаризирали нашата брегова ивица. Не виждам повече накъде. Ред е и на миролюбивата Русия да го направи. Ако ли не-засилено съюзнически присъствие. Може да нямаме техника защото сме бедни, но плащаме с цената на български войничета герои в съюзнически мисии и операции по света.