28

цунк ай го

преди 7 години

и накрая китайските братушки ще превземат руската федерация с дипломация търговия и аренди по мирен път

27

русофил

преди 7 години

Обикновенно в живота не пряките неща са най-опасни!

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Китайският президент не е казвал такова нещо. Китай помогна за изграждането на енергийния мост по дъното на Керченския пролив.

25

Анонимен

преди 7 години

И цялата тупурдия, само за да се обяснят в любов и вярност? Тези психично болни комплексари дават ли си сметка, че сценките им могат да станат страшни и за техните деца? И за какви разговори с Русия става дума, когато са насочили оръжие срещу нея? Терористите им се намъкнаха под чаршафите, те търсят майка си ...където не е. Но ние не сме слепи - граждани срещу войната!

24

Щирлиц

преди 7 години

За капак на цялата помия,ще се срещнат с укропитека...Боже,пази България!

23

Анонимен

преди 7 години

"Чий е Крим решава руският президент, не китайският!"Китайският президент пък решава чий е Сибир. Полека-лека. Китайците бърза работа нямат и не обичат да правят глупости.

22

Анонимен

преди 7 години

До баба wcтака е!Само че руснаците не са агресори - факт а ни сме задъстеняци - също факт...

21

Анонимен

преди 7 години

Най-свястното нещо от НАТО. Вместо да се обединят срещу мънгасарите...

20

руски генерал

преди 7 години

" В случай на конфликт с Балтийските републики НАТО ще има абсолютно господство в небето след 36 часа без да имаме никакви възможности да се противопоставим".

19

Белагуев

преди 7 години

Пак повтарям,НАТО е орел,рак и щука....и никога ама никога няма да бъдат единни...

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен12"Присъединяването на България към Руската федерация става все по - наложително."===============А що не си е.....ш уууууууууутката майна?!!!?

17

Анонимен

преди 7 години

"Крим официално е руски"Руски - друг път. Защо тогава китайският президент заяви, че за Китай Крим е неделима част от Украйна ?

16

Анонимен

преди 7 години

"Идеята е да изпратим послание на Путин, че сме пълни смешници..."Само дето на Путин вече никак не му е смешно и моли за преговори.

15

Анонимен

преди 7 години

"Вечерята бе посветена 98 на сто на отношения с Русия (...). Идеята е да изпратим на Путин посланието, че сме единни", каза френски дипломатически източник."Идеята е да изпратим послание на Путин, че сме пълни смешници, от които една шепа членки искат да воюват, другите не са съгласни с първите и 98 на сто от членките нямат намерение да си увеличат бюджетите за отбрана.

14

Анонимен

преди 7 години

Не е заплаха, разбира се. Ако Путин си седи на *** и не прави глупости - няма страшно.

13

стоп

преди 7 години

Тези ***.оти в НАТО не разбират ли че колкото повече притискат Русия толкова по зле става,утре не се знае кой хахо ще наследи Путин и ще стане страшно!

12

Вейдър,Дарт Вейдър

преди 7 години

Много шум за нищо....глупава говорилня.....иначе ислямистите в Сирия са си супер....кому е изгодно?

11

маиор томчев

преди 7 години

И какво спечели НАТО и ЕС от цялата тази история с Русия?Великобритания напусна съюза,Крим официално е руски,Ердо се извинява,Оланд помирява,ЕС е в дълбока финансова и политическа криза,Асад си стои,Украйна ще чака за визи и НАТО.Откачена работа.

10

да не дава Господ

преди 7 години

САЩ се готвят за война.И както винаги си мислят,че мръсната работа ще я свършат техните марионетки от Европа.Джуджетата от прибалтика се радват и се зъбят на Москва,Полша традиционно мрази Русия,помакът мечтае да превземе Москва заедно със свиневъдът от Ямболските села и се мисли за европеец.Германия и Франция осъзнават на какво буре с барут седят,но си придават важност за респект.Но запомнете нищо не може да спре руските ракети и всичко ще бъде опожарено.Дори Слъчака ще заприлича на Марс.

9

Анонимен

преди 7 години

Присъединяването на България към Руската федерация става все по - наложително.