19

Анонимен

преди 7 години

За щастие пенсионерите се топят с бързи темпове и твърдият електорат на така нареченото ляво остава само в *** гета и в необразованите и слабо развити региони.С други думи, крадливото ляво си отива.Сега слушайте ме внимателно - лявото обединение на руските партии БСП,АБВ, Атака, НФСБ ще събере максимум, ама максимум 30% :)На изборите ще ви копна тоя коментар да ви подразня пак.Щото като човек чете коментарите истава с впечетление, че сме егати комуняшката държава.За щастие не сме.

18

ognyanz

преди 7 години

Ще бъде добре да направят вътрешни избори за кандидат, както например ги правят демократи и републиканци в САЩ. Така предварително ще се види кой има най-голяма подкрепа и няма да има засегнати, заради това, че не са номинирани.

17

Румбо

преди 7 години

Ха-ха,левите са много "леви"!Хич не ги бива,такова безплодие на идеи досега не са имали и напълно си заслужават положението.Колкото до бъдещия кандидат-наистина тоя път трябва да се заложи на известна личност,позната в обществото като умерена и не тясно обвързана с партии и капитали.Само това е вариантът да се елиминира герберската наглост!Друг е въпросът дали въобще съществува такава личност??????Съмнително!

16

Анонимен

преди 7 години

имали в нещо БСП Бойко пак ще го бие

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Енчев е лайноо

14

Анонимен

преди 7 години

Велизар Енчев е умен човек и независим от партиите. Ако направи лек завой на дясно е добра алтернатива за президент. Борисов не обича Велизар Енчев защото много бързо и хваща согото правят кобинации с обществени поръчки

13

реалист

преди 7 години

левите резбии в БСП да издигнат Азис то и без това е по кадърен от всеки *** поне може да пее не като тях да краде

12

Шанс за БСП !

преди 7 години

БСП може да спечели президентските избори само ако противопостави на Будю Тиквов човек, който му е бил началник. Има оцелели които са му били началници - Маджо, братя Маргини и Пашата , който не е добре със здравето. Съратник по занятие, но от по късното поколение му е бил и Божо Кравата. Изключвам Очите, при него нещата на вървят на добре. В краен случай БСП може да покани един от двамата Галеви. Какво има толкова да се умува ? В последните 10 г. показахме, че искаме такива хора.

11

Анонимен

преди 7 години

най добре да потърсят на сметището там червенн *** бол

10

Анонимен

преди 7 години

Всички обичат бойко, никой няма да гласува за руски слуга.

9

Анонимен

преди 7 години

Г-н куку няма конкуренция ха ха

8

Анонимен

преди 7 години

TAM E RABOTATA, CHE MOSKVA ISKA DA NI VSEME OBICHTA KUM USA, I TYA DA KASVA, KOGO I KOLKO DA YA OBICHAME. SPORED Be Se Pe.

7

Анонимен

преди 7 години

Не се правете. Номинациите за бг президент ще бъдат посочени когато са готови от Козяк 16

6

Анонимен

преди 7 години

Ако не намерят. остава Роско още 5 г..

5

Президента

преди 7 години

Какво значение има кой ще е президент?Все ще се намери някой да го оплюе,да го изкара наведен,я на руснаци,я на американци,я на европейски съюз.В днешно време,всеки уважаващ себе си, би отказал кандидатура.

4

DreamTheater

преди 7 години

В какъв смисъл -ляво обединение?Някакво обединение на хомосексуалисти?

3

ДПС=крадци

преди 7 години

Проруските партии да изберат най-проруски настроеният лидер - Ахмед Доган!

2

2016

преди 7 години

Като бивш симпатизант на БСП ще кажа едно. Лявото безвъзвратно си отиде от България . Всичко е популизъм. Не вярвам в дясното защото то у нас е подозрително и мирише на свинщина но лявото е тотално провалено именно заради десните изцепки на редица леви.Народа бедства и напуска България но на кой ли му пука от десните и левите управници.Всеки идва да си оправи личното и народа е ОБЕЗВЕРЕН и НЕВЯРВАЩ на идеите им и прокламираните политики.

1

Анонимен

преди 7 години

Деменциите ае събраха и издигнаха за кандидат някаква платформа. Има ли още луди, които си губят времето да ходят до урните.