30

Анонимен

преди 8 години

Днес минахме Кулата за 5 мин около 13 часа - що за *** журналистика и *** статия. Барем да се бяхте поразходили да видите поне

29

Анонимен

преди 8 години

После зимата ще се самозапалвате.

28

Анонимен

преди 8 години

По-добре в тапи за Гърция, отколкото дни на Бетономорието (Мутроморието).

27

хотелиер

преди 8 години

Колеги нека всеки да ходи където иска. Това е демокрация- кеф ти "......морие" кеф ти Гръчко или Монако. На сила хубост не става.

26

Анонимен

преди 8 години

Абе нали Бойко ви направи магистрали до Бетономорието, нали приятелчетата му го бетонираха с хотелите си, защо не ходите там ?Какви патриоти сте, може ли такова нещо ?

25

Анук

преди 8 години

Нищо подобно. Днес сутринта минахме на Кулата за 15 минути с чакането за магистралата!

24

преди 8 години

ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ - НИЩО НОВО. УТРЕ ЩЕ ИМА НОВА СТАТИЯ, ОПЛЮВАЩА ЧЕРНОМОРИЕТО И 15 ТРОЛА ПРИПЯВАЩИ В КОМЕНТАРИТЕ.

23

Aviotor

преди 8 години

Sto taka, ve, nali imate kugari, migove i drugi ptichki na vrajdebnata i poduene!:-):-):-)

22

аз

преди 8 години

няма задръстване просто атака която да откаже българите да си харчат парите в гръцко

21

Тиквен Боку

преди 8 години

Определено има връзка между опашките по ГПК и недостига на туристи по морето. Трябва да осигурим туристи за нашите момчета хотелиерчета, че иначе няма какво да папкат

20

Анонимен

преди 8 години

В Гърция не е интересно бе - само море и пясък. А на Слънчака има и адреналин - може някой пиян ингелиз балконджия да ти падне на главата или пък в некое заведение да те гръмнат, докато си поркаш.

19

Анонимен

преди 8 години

Хората са готови да преминат всякакви трудности само да не им се налага да стъпят на Слънчака и фекалното бетономорие.

18

са

преди 8 години

Ама стойте си тука бе,"бедни"българи!!Как да ни повярват,че сме бедни,как?!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

"Мога да ти изредя поне десет дестинации, където ми излиза и по-хубаво и по-евтино от Българското черноморие, пардон бетономорие."Дестинация No1 - На село.Дестинация No2 - На селото на жена ми.Дестинация No3 - В селото на съседите, където са ни поканили "на вила".Муахахах. Давай, искам да видя 10 дестинации, които бият бетономорието(щото на мен там ми излиза доста по-евтино). Збележка - не съм Шопландец, нямам да пътувам много до там.

16

Анонимен

преди 8 години

Едва ли тези които са направили обратен завой са отишли в копторите на *** некадърния крадлив хотелиер. Заобиколили са я през Македония, я от някъде другаде, но са предпочели да не си купуват лопедиум, да ги крадат разни мошеници и да гледат разни батки и дзъркели.

15

Анонимен

преди 8 години

Почивката в чужбина отдавна не е критерий за богатство и замжност.Мога да ти изредя поне десет дестинации, където ми излиза и по-хубаво и по-евтино от Българското черноморие, пардон бетономорие.

14

до 10

преди 8 години

Как си обясняваш това, че към Черно море тапи няма.Може би в Гърция е по-хубаво, щом хората въпреки тапите пак ходят там.Помисли си какво ви куца в посрещането и обслужването на туристите.Писнало ми е от надути гларуси със самочувствие без покритие.Именно затова от 15-ина години на стъпвам на БГ мутроморието.

13

Анонимен

преди 8 години

Значи българите не сме толкова бедни, щом ходим на почивки, пък и в други държави. Извод - да се увеличат данъците, застраховките, винетките, удръжките, цената на тока, цената на водата и най-вече - парното на шопландците(а не да го плаща цялата останала част от населението).Така е драги ми - повечко работа, по-малко почивки. Вие вече на социализъм го обърнахте!

12

Конспиратор

преди 8 години

Авторката много често пише за задръствания към Гърция...Прилича ми на леко платена история...btw/ Всеки уикенд я минавам тая граница към 8-9 часа сутрин и всичко си е ок!?! 15-20 коли макс да има натрупване, което се минава за 10-15 мин!?!Тъй че, тук си мирише определено на $$$...

11

Анонимен

преди 8 години

Всяка събота и неделя - тапи. Извод: *** така и няма да се научи и ще виси по пътищата. *** ***. Стаден ***.