6

някой

преди 7 години

Браво на младия мъж!Явно той си има цел и стъпка по стъпка осъществява мечтата си.На някои коментирали по-долу - момчето е видяло доста по света и знае какво иска и ще го постигне, макар и с много труд. И ще започне печели, но трябва време.Само мързеливият и глупавият си остават черногледи за цял живот.

5

Някой

преди 7 години

Защо не се запитате ,тия дето цял ден висят по кафенетата как се изхранват,ами сте тръгнали да плюете по човека,дето се труди, сякаш вие го храните и му плащате сметките?! Завистливци!

4

Анонимен

преди 7 години

Това добре но как се издържа или е на фотосинтеза....

3

Анонимен

преди 7 години

Защо да няма доход от това?Ако имам път натам, бих посетил градината и бих пожелал да си платя за това. Ако не е осигурил формален начин за това - билетчета, касови бележки и т.н., просто ще направя дарение.

2

Анонимен

преди 7 години

дори между баобабите и евкалиптите си да си сади домати и чушки,стига ли му това за прехрана след като цял ден е зает да полива и плеви ?

1

Анонимен

преди 7 години

С такива статии най-много да му докарате полицията да му рови в градината и къщата дали не отглежда марихуана. А иначе браво на него обаче за да си прави човек къщичката и дворчето трябва да има постоянен не малък доход.