39

справка

преди 7 години

ВСИЧКИ ДИКТАТОРИ СВЪРШВАТ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН

38

Edin

преди 7 години

До АнонименДа не би Иванчо да заселва и насъсква свои кучета из дворовете отвъд голямата локва? А някой пита ли собствениците дали искат кучета в двора си подчиняващи се на някой друг? Тоз въпрос е за 6 годишните.

37

Анонимен

преди 7 години

И един въпрос към бързоразвиващия се:Ако въпросния Иванчо убеди единия си съсед да махне кучето от двора си като декларира, че няма да влиза там и веднага след като кучето е махнато влезе и загради половината двор и обяви, че вече е негов какво трябва да направят останалите съседи?Не се мъчете- трябва да му наритат каската на въпросния Иванушка.

36

х

преди 7 години

НАТО наистина е гола вода. Мирът е в ръцете на Владимир! Име, което значи "Владей света". В Сирия бйха изпробвани какго оръжейни системи, така и тактиките. А ЕС си е село без кучета и Ердоан го доказа с пробата на невъоръжено нашествие. Исламът почна да разказва играта, но НАТО и РФ все още се карат като деца и не разбират разказа. Все пак, в РФ са по-наясно и са по-готови.

35

Edin

преди 7 години

До до 37 *** накрая последен въпрос към 5 годишните - Ако Иванчо натрупа гранати в собствения си двор дали съседите няма да го обвинят в агресия?

34

Edin

преди 7 години

До пyтинoид......Един слънчев ден съседите на Иванчо си купуват и екипират с бронирани жилетки и каски. Въпрос към 2 годишните - Какво трябва да си помисли Иванчо? Въпрос към 3 годишните - Ако Иванчо е твърде едър за жилетка, какво трябва той да стори? Въпрос към 4 годишните - Дали в този случай трябва да приеме че каските и бронежилетките са само отбранителни?

33

Edin

преди 7 години

До пyтинoидЩе обсясня, като се обяснявя в детската градина. Повечето тук са май на това интелектуално ниво. Та да започнем с няколоко ролеви игри. Иванчо си има къща с голям двор но със съседите не могат да се понасят. Съседите от ляво и от дясно си купуват пистолети а този от другата страна имат пушки. Иванчо си купува пистолет и въпреки омразата съседите живеят в мир. Въоръжени са и никой не напада никого. Съотношението на оръжието не е в полза на Иванчо но системата на студен мир работи.....

32

ракета

преди 7 години

Тия системи не гарантират 100% сигурност, около 1/5 от ракетите минават, в Израел американската система Iron Dron не хваща около 20%

31

Пу майка ви...

преди 7 години

Абе що не пуснете новина За Гражданската война в Сащ... Всички черни са дискриминиране... полицаите ги убиват на място а иначе ние сърбите руснаците сме фашисти и убийци по големи лицемери и фашаги от сащ НЯМА!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Абе, шум да се вдига, че нещо правят и са нужни. Иначе - НАТО е гола вода! Изтъпанили се два чируза и се перчат пред камерите, а и нашето малоумниче се дере с пълно гърло! Ако ги сложат на фронта в Сирия, всите тези са се оцапали.

29

Анонимен

преди 7 години

Системата е напълно отбранителна, обяви шефът на пакта - само дето с нея може да се изстрелват крилати ракети и руснаците не му вярват....

28

до 37 путиноид

преди 7 години

С тоя ник некоа сутрин шъ тъ намерат у некоа канафка удръвен.

27

пyтинoид

преди 7 години

Бе те и бронежилетките може да служат като оръжия. Има нападателни бронежилетки!А също и нападателни каски има - можеш да удряш с опакото им врага по главата!

26

Един българин

преди 7 години

Браво! Само така! За да има мир в Европа!

25

до 30

преди 7 години

Редовно ли приемате наркотици ?. Между другото май имате "нежни" евроатлантически наклонности.

24

до 30

преди 7 години

Мери си приказките за да не те намерят някоя сутрин истинал.....

23

Европеец

преди 7 години

Тези системи все по на близо до русия ве да ги сложат напрово пред кремъл или пред спалнята на путин за по сигурно

22

Анонимен

преди 7 години

Проруската изметт пак е на раздумка :)

21

нико

преди 7 години

Е вече руснаците ще спят спокойно щом системата е отбранителна но това не важи за армията им там дежурството е 24 часово за всеки случай

20

Анонимен

преди 7 години

Още ми е чудно защо няма ПВО системи на френската и немска граници например