17

ж

преди 7 години

До 1 Ама като ги учат мъжете, че трябва да ходят да сменят жени до 40-50годишна възраст, защо жените все да са ви виновни?Ами вие и да не ги изнасилвате физически,го правите душевно с психически тормоз да искате само неангажиращи връзки.Така сте възпитани от хилядолетия навсякъде.Вследствие на,което се получават и изнудвания, принуди и насилие. А после ги наричате слаб пол- откъде накъде.А когато искат да си облекчат страданията в живота- ги наричате лигли. Анатема.

16

Сбъркал е адреса

преди 7 години

онзи, който иска да ни залъже подобно на криСталинка, че пришълците ще ни решат демографския проблем!Във всяка държава причините за отрицателния принос са специфични.У нас проблемът е на 72 г.:- Колективизацията на сел.стопанство - хората бягат в града заради ниските трудодни на село; в града обаче има квартирна криза.- Заплатите на младите висшисти са жалки.- Днес насила ни тласкат към ромски Ориент.Ако се решат тези проблеми, градивната част от нацията ни ще създава повече деца!

15

Анонимен

преди 7 години

Това е само началото - сега в пенсионна възраст излиза поколението на следвоенния бейби-бум и картинката ще стане страшна. Европейците не създават деца и това разрушава основите на обществото. Вместо да се прокламират безброй деградантски идеи, трябва много силно да се налага като основна ценност семейството и децата, това трябва да е общоевропейска инициатива. Стига вече с този феминизъм, гейове, мултикултурализъм, екофанатизъм и т.н., трябват деца!

14

Анонимен

преди 7 години

Тогава махнете Шенген и визите.

13

Анонимен

преди 7 години

А какво общо имат налазилите Европа скакалци с европейците?

12

Анонимен

преди 7 години

"Евростат: 2 млн. бежанци обаче компенсират демографския срив"Koмпенсират? Как? Нито са интелигентни, нито могат да поддържат икономиката, нито могат с нещо да допринесат за развитието ни. Това са ***.

11

Анонимен

преди 7 години

Казано накратко: крайната фаза по подмяната на коренното население на континента вече започна и върви успешно. Подкрепена и рекламирана от цялата политическа, финансова и медийна мафия. И разбира се от задкулисните Господари на въпросните мафии.

10

1

преди 7 години

Сега е модерно да си гей, феминист и какво ли още не, само не и нормален човек.Основната градивна единица на едно здраво общество е семейство от мъж и жена които се грижат един за друг, раждат и отглеждат деца. Семейството в европа бива унищожавано всеки ден. На жените се обяснява, че е по - добре да имат кариера вместо деца. Феминизма ги учи, че мъжете са чудовища които изнасилват по природа. Съвременните мъже са неграмотни, лошо образовани и травмирани. За това не се говори и пише !

9

ужасссссссс

преди 7 години

Учете децата си на арабски и корана иначе ще им е много тежко в бъдеще при мнозинство от араби,до там ни докараха политиците на Европа.

8

Ужас

преди 7 години

Страшно и срамно е каква Европа ще оставим на децата си с нашата толерантност и малодушие.

7

Анонимен

преди 7 години

Евростат са и дио тиииии!

6

Европеец

преди 7 години

В Европа искаме да сме рядко населени с бели хора от нашата си раса.

5

Ротшилд и сие

преди 7 години

Всичко върви по план.

4

Да бе, да ...

преди 7 години

Разликата между починали и родени е 100 хил, които са компенсирани с 1,9 млн. бежанци! Браво, големи са математици! И без тези милиони имиграцията пак щеше да компенсира разликата!

3

чао

преди 7 години

Реално вече започва подмяната на коренното население на Европа,вече официално!

2

страшно става

преди 7 години

А така изплюха камъчето,2 млн. бежанци компенсирали умрелите и не родените европейци....

1

Анонимен

преди 7 години

Затова яловата мути канеше амунджи под път и над път!