47

Анонимен

преди 8 години

Циркаджии! Всичко е заради това,че може да докаже произхода на парите си,както малко от тях могат и заради това,че помага истински за театралната реформа.Много гладни тези "културни дейци бе.Искат само лекото и мекото.Заслужилите получават и от държавата, но те всички искат без да се понапънат, като обикалят страната, за да се радва целия народ. Браво на големите,дето го правят и доказват,че са заслужили,а не лежат на лаври.Всички хора страдат,не само култ.дейците.Образованието го няма, затова е

46

No limit

преди 8 години

Bg tv klevetnik izbrahte za bg eurodeputat, bg klevetnik izbrahte za bg national ombusman, zagubil izbori ot bg politika Stanishev pratihte v eu parlament, izhvarleni, poradi zaguba na obstestveno bg doverie ot bg upotreba drugi jurnalisti, pratihte v euparlamenta ...bg nema doverie v tiah, kak drugite narodi ste imat doverie v tiah?!Nujen e starobulgarski zakon za polojitelno mislene i polojitelno izkazvane v rbg li?! Negativizmite v krematoriuma! Bg minimalna zaplata sasto!Happy day

45

Анонимен

преди 8 години

Господин Рашидов е министър и няма право да реагира "емоционално", давайки указания на водещия. Не е надрасъл тоталитарното и затова с лека ръка ръка погазва свободата на словото. По тази причина премиерът е длъжен да го уволни.

44

grajdanin

преди 8 години

този е абсолютен наглец да се хвали с Ларгото ,което е пример за тотална гавра със закона , и принципите на реставрация и консервация на културното наследство . този си подписваше и изменяше договори както си иска без да го е грижа че всичко е публикувано в интернет, абсолютен слуга и нагаздач. а не говорим как провали два пъти конкурса за ремонт на музея за съвременно изкуство з

43

леле

преди 8 години

О-трепките от ДСБ кръв пи-каят и си организират " протест " ! Да му ядат у-я на Веждито !

42

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН НАПЪЛНО АМОРТИЗИРАН МИНИСТЪР, БЕЗ ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА.

41

NACO

преди 8 години

Защо ЧАК сега? Не е ли малко КЪСНО?

40

Пашата

преди 8 години

Вежди, виждат ти се старческите петна, подай си оставката и си дръж бутилката

39

мостафа

преди 8 години

Махай се има и по - кадърни от теб ! Не може да го изгони никой . Бойко е зад гърба му и пак ще го спаси ! Тоя оял се харантутняк .

38

за родину

преди 8 години

Управляващ за пример,загрижен за парите на европейския данъкоплатец,а неговите ги набута та се не видяха в потъналата банка,или може би не..

37

Анонимен

преди 8 години

Управляват ни МУТРИ и МУЛТАЦИ - какво очаквате от тях

36

Тони

преди 8 години

И на този все другите са му виновни! Той винаги е чист и неопетнен като във вица целият цирк в ***, а той в бяло! Винаги!

35

нос

преди 8 години

Каква оставка? Толкова години е драпал до поста и да си дава оставката, само през трупа му.

34

Анонимен

преди 8 години

"Не си ли давате сметка, че аз бях нападнат и омърсен?, попита той."---А, нападнат и омърсен! Те са те "уважили", без да те нападат, бе аркадаш!

33

Мултак на годината

преди 8 години

Самият факт, че човек позволил си да се бие с полицай, който не му позволява да си паркира таралясника на забранено място е показателен за Рашит Бей и главатарите му от ГЕРБ. Прозвището "Мултак на годината" е още един плюс за господин министъра. НАЗДРАВЕ !

32

ШибиРиби

преди 8 години

Добре че не е отишъл лично да нашамари водещия... Той полицайчето преди години изяде шамарите, дейци на културата тогава го защитиха, баси обърканата държава, да набиеш полицай и след това да станеш министър на културата.

31

Анонимен

преди 8 години

в смисъл- БНТ ( и всички останали медии) по подразбиране са проправителствени. И той сега, завалията, иска да се оплаче, че хем ги храни правителството( чрез рекламни договори и т.н.), хем те, журналисти разни, си позволяват да излизат от опорните точки. Ами да, лоша работа, ти го храниш, те те плюят. Не върви някак си....

30

anonimen

преди 8 години

palen *** i alkoholik-ministar na kulturata

29

Анонимен

преди 8 години

Тоя колосален ***, дето всеки ден го гледам в Анел как си вее простотиите, как въобще е стигнал до какъвто и да е пост, имащ връзка с думичката "култура"... никаква идея. Тоз става за пазач на паркинг и толкоз.

28

Анонимен

преди 8 години

този е господар на медиите, толкова са нагли, че даже не си представят, че някой може да говори неща, които не са им удобни. Защото контролират всички медии. Нещо недоволстваш, критикуваш- айде вън! Така действат те.