12

Анонимен

преди 7 години

Наистина никой не чете. Така наречените статии са написани по максимално елементарен и объркващ начин, изключително манипулативно и повеждащо. Целта е да се провокира елементарна емоция и то негативна спрямо определен субект. В България се ядат само ***, но когато някой прочете нещо такова става изведнъж голям голям специалист. Обикновено първите коментари са платени за да затвърдят впечатленията от "статията". Никой не знае какво му е вредното на палмовото мадло, какво е микромол, но..

11

Хейтър Тролев

преди 7 години

Ferrero е италианска фирма. Най-голямата семейна компания (за шоколадови изделия) в световен мащаб. Какво немско качество търсите след като голямата част от продуктите излизат от фабрики в Източна Европа.

10

безсъмнено

преди 7 години

прави се всичко възможно населението на планетата да бъде редуцирано - няма бели, няма черни, червени, жълти - всички, опериращи под определено количество пари трябва да бъдат сведени до минимум. Цел номер едно на водещата геополитика.

9

Чикън

преди 7 години

Най-важното при капитализма е печалбата.Никой 5 пари не дава за здравето и бъдещето на хората.А номер 9 на каква свобода да се радваме? На тая, че избираме кои боклyци да ядем или на тая, че можем да обикаляме света, ама с google earth, щото заплатата е 500лв???Модерни свободни роби.

8

Анонимен

преди 7 години

Защо си мисля, че това изследване е направено с цел да разкарат Киндер от пазара. Да не би немските стоки в Лидъл да са по-качествени от Киндер

7

me

преди 7 години

До vargНяма нищо общо с демокрацията това.А и във време на комунизъм, дали ще ти даде някой да носиш тая дълга косица и да си метълче? Май не. Радвай се на свободата си, щото няма такава във време на комунизъм. За справка Северна Корея, там сигурно не ядат ***. :)

6

Анонимен

преди 7 години

Ми то затова болниците станаха повече от банките новите евро ценности

5

Анонимен

преди 7 години

Контрола на храните у нас е тотално занижен.Ако някой журналист обърне внимание за некачествена стока,тогава се активират,но в повечето случаи си ядем *** и още по-лошо даваме ги на децата,без да знаем на какъв риск ги подлагаме.Обърнете внимание на шоколади,бисквити,вафли,все неща,които децата купуват-всички са с палмово масло.Ядем сирене без мляко,майонеза без яйца,повечето продукти са с трансмазнини и т.н.Затова има толкова болни хора.Строг контрол и затваряне на производства е решениет

4

Анонимен

преди 7 години

И аз съм твърдо против това, в шоколадчетата да има минерални масла. Виж ако са с 0W30 A5/B5 което е пълна синтетика , long life и low saps, нещата стават други. А за по-рейсърски по нрав дечица, да добавят малко 20W60. Тая статия е в стил някой малко чел,но недочел, че и непревел.

3

до 1

преди 7 години

Къде ги срещаш тези продукти Made in Germany ?Май само автомобилите останаха немски.Като влезеш в немските магазини само марките са такива, всичко е китайско.

2

русофил

преди 7 години

Аз на НПО-та не вярвам !

1

Инженер

преди 7 години

Немското качество е само един красив спомен.В момента не шоколадчетата ами каквото се сетиш, което е немски продукт е тотален ***.От автомобили и бяла техника до водоструйки, акумулатори и дори неща, които минават за витамини.Който не вярва да прочете листвката на Допелхерц да види за какво става въпрос.Аз видя ли етикет made in Germany направо отминавам.По-добре китайско!