20

Наблюдател

преди 7 години

До Един (21):Също никъде в ЕС няма бира по 0.5 евро бутилката, голяма при това.

19

анонимен

преди 7 години

И ВиК ДАНО СЕ УДАВЯТ С ТАЗИ ВОДА А 4ЕЗ ЕВН И ПРО--ТОК ДА ГИ УДАРИ БАНДИТИ

18

коко

преди 7 години

Данъци плащаме , за ВиК мрежата, за Електропреносната мрежа, за телефони и т.н - И СЕГА ИСКАТ ОТНОВО ДА ИМ ПЛАЩАМЕ................. СТИГА !!!!!!!

17

Анонимен

преди 7 години

OVCE SPETE O6TE

16

равносметка

преди 7 години

за тях печалбите, разбирайки ВиК дружествата. За редовните платци - течове, кражби, инвестиции и естествено собствено потребление - това е по закон.

15

анонимен

преди 7 години

Май пак настана време Бойко и цялата му банда да си ходи.Няма ли поне един нормален депутат да постави випросът за безконечните увеличеня на ток,бода,парно и замръзналите ни пенсий и заплати.ИЛИ МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ЗАМЕНИМ ШВЕЙЦАРСКИТЕ ИМ ПРАВИЛА С К Р У М О В И Т Е НИ ЗАКОНИ....

14

гавра

преди 7 години

Кво поскъпване бе човек :D живея сам в боксониера в света троица и съм мъж, като 5 дена в седмицата съм на работа и не съм всяка вечер в нас. За миналия месец имам 75 лева вода, като пералня се пуска веднъж седмично :D Тоя и поскъпване иска :D

13

Анонимен

преди 7 години

В София, на месец четичленно семейство - по цял ден сме на работа и на училище, плащаме средно 40-50 лева на месец - по два месеца, а на всяко тримесечие, от " разпределението" плащаме 150 лева.Т.е. следно на месец по 80 лева само за вода - колкото и за ток, и пак им се вижда малко, а водата изобщо не става за пиене- смърди.

12

Добрич

преди 7 години

То ние от Добрич и сега си плащаме по 5 лв за кубик ... Ако за един месец си изразходвал 6 кубика и към тези 6 като ти добавят служебно още 4 кубика разлика от общ водомер, които не си ползвал, ето ти ги 10 кубика - 30 лева.. и колко на кубик е цената на водата в Добрич? Реално си ползвал 6 , но дефакто плащаш 10 , ейииии станаха ли 5 лв. на кубик Не се наядоха тия от В и К дружествата..

11

Анонимен

преди 7 години

не обвинявайте само ромите, в София официалните загуби, които се поемат от потребителя, за поне 70%, заради старата водопреносна мрежа и липсата на инвестиции.В нормалните държави тези загуби са не повече от 20-30%.Айде първо Софийска вода - френската Веолия да си оправят мрежата засвоя сметка, пък после да търсим сметка на римляните.

10

Анонимен

преди 7 години

До zeusИ като съвсем се скапе лошата водопреносна мрежа, изградена през лошия социализъм, инвеститорът или ще направи цената на кубика 15 лева, или ще си бие камшика с многомилиардна печалба и ще ни остави да се спасяваме както си знаем.

9

Анонимен

преди 7 години

някой помни ли при бай Тошо, при средна нетна заплата 200 лв. и средна нетна пенсия 90 лв., колко беше цената на кубика, въпреки, че тогава се правеха много повече инвестици, отколкото сега? Май беш 14 ст.То и билетчето беше 6 ст.А помните, едни добри хора, американски експерти и "демократи" на хранилка на ЦРУ как обясняваха, че държавната собственост е нещо супер лошо, държавата е лош стопанин, частната инициатива е свещения граал на икономическия прогрес.Айде, кой не скача е червен!

8

дебел депутат

преди 7 години

Нормално е цената на водата да скочи с 50%,защото виждате ли соцялната пенсия миналия месец скочи шоково с 3 лв и вече е цели 116лв на месец.

7

Анонимен

преди 7 години

кражбите на вода? :) Ама тя водата не се прави, само се транспортира по тръби на 50 години. Така че никакви производствени загуби не виждам. Ако беше ток - да, ама вода?

6

Анонимен

преди 7 години

Амунджите ще плащат ли водата или ще обяват за водно бедни?

5

Анонимен

преди 7 години

Какво става с казармата, ще връщата ли казармата? А с Динко какво става, утепаха ли го вече джихадистите. Защо не пишете за бурката, ами пишете за водата? И за Цеци и грацитиите нищо няма ами за водата пишат! А Брекзита съвсем го забравихте - има толкова много неща да се вълнуват хората и да обсъждат а те ни занимават с цената на водата!

4

Анонимен

преди 7 години

Ами да покажат какво и къде са инвестирали първо, иначе за ромите са прави, че има политически чадър.

3

Анонимен

преди 7 години

Абе направо да вдигат с 100% .... На евроромите все тая

2

zeus

преди 7 години

Хммм, потребителите ли трябва да плащаме инвестициите им? Конкретно за София водата е на самотек, всичко е изградено през комунизма с народна пара, а концесионера само цоца кинти всеки месец.

1

Анонимен

преди 7 години

Проблема е, че сме лидери по губене на водата, но за да се оправи това трябват инвестиции, а за инвестициите трябват пари и за това мрънкат за увеличение, но се чудя, защо държавата първо не финансира намаляването, чрез нисколихвени заеми, а после от намалените загуби и по-леко увеличение не е връщат?