12

Анонимен

преди 7 години

ганчев плати масрафа за купата, и излезоха хиляди обединители и автентизатори та даже баба дора почна да обикаля медиите по често от нешка робева...като имат претенции за името, да платяр на колегите си по партиен билет вересиите и да играят. много ясно е че ганчев няма да плати на комунясите борчовете.

11

Анонимен

преди 7 години

Първият футболист юноша на ЦСКА/ЦДНА играе през 1966 г. до тогава за привилегии и облаги играят футболисти на Септември и Левски в последствие от цялата страна до ден днешен. В последният отбор играеха и треньор от Миньор и Витоша. Това е съдбата на измисления отбор след 1944год..

10

Анонимен

преди 7 години

Много грозно ги "употребиха" тези момчета.

9

Анонимен

преди 7 години

Само във главите да ДПС Леевски има автентичен ЦСКА.Има един ЦСКА и той ще играе във А група.Стадиона си е на мястото си музея също,там са всички купи на ЦСКА.Спрете вече с турската сапунка на Пеевски

8

boby

преди 7 години

Български футбол. Ко? Не!

7

маларт

преди 7 години

Абе тея комунистически *** докога ще занимават хората с техните простотии? Не разбраха ли, че БКП изчезна и държавата не подкрепя цска септемврийско знаме

6

Владо

преди 7 години

Е, сега да си фен на ЦСКА - кеф ти едните, кеф ти другите, абе диверсификация !

5

бг

преди 7 години

Двамата мутробиснесмени 25 години крадаха народа а сега ще оздравяват чорбарите? Как да стане?Пак за пари става дума или лъскат имиджа си.

4

Бранник

преди 7 години

Всичко е заради базите. Който вземе стадиона в Борисовата градина ще направи нов като под трибуните ще работят казина, ресторанти, чалготеки и то в центъра на София. Останалото е за стръв на запалянковците.

3

88

преди 7 години

И двата така наречени "оздравителни плана", предвиждат изкупуване на ПФК ЦСКА АД от друга фирма и ликвидацията му. Т.е. каквото и да стане, ликвидацията на това дружество е неизбежна. Не виждам смисъл в тази молба до Бойко. Въобще не се спира да се спекулира, че единия вижда те ли ще оздравява, а другия - ликвидира. Това е само за да се инспирира разединение сред червената общност. Най-лошото е, че тези неграмотници, подписали това писмо, спомагат за това.

2

СЕЛСКИ НОМЕРА

преди 7 години

Не сме балъци и знаем че този спор между двете цецеката е изкуствен. Черепа и Джуджето са се събрали на някоя яхта, пили са по едно старо уиски и са си стиснали ръцете. Едното цецека играе още от тази година в елита, другото минава през оздравителен план и влиза в елита догодина и тогава фарса се разкрива и двете цецеката се обединяват, уж по искане на феновете.Така всеки от двамата собственици ще изкара пари и ще има за всеки. Това е като селски фокус ясно.

1

Един Българин

преди 7 години

Може да съм левскар, но наистина съжалявам за ситуацията с ЦСКА. Ако някой направи някакъв друг Левски много силен с купени играчи за милиони и бие истинския Левски ще боли, но аз няма да си сменя пристрастията и ще бъда "истински левскар", а не поданик на някаква мутра. Когато човек има чест той не може просто да "припознае" нещо си. Няма да стана почитател на Лудогорец защото разбираш ли имали пари и организация. Ако ще Левски и "Я" група да е аз пак ще бъда левскар, Българин и горд с това.