17

Кон

преди 7 години

Такова голямо превишение на скоростта, показва че знакът 60 е пречка за движението и поради това е незаконен, а не служи за регулиране на скоростта. Затова и има камера там, защото от КАТ знаят, че ограничението няма да се спазва.Разкажете за разположението на знака де. Обикновено хората с мерцедеси не са професионалисти от формула 1, карат си спокойно.

16

Анонимен

преди 7 години

Мдаааа, сигурно ако беше слушал по-тихо музиката в колата, щеше да чуе прибирането на колесника. Глоба трябва да има, въпросът е че никой от тези които карат адски бързо и безразсъдно не плаща или просто тя не го плаши никак. Такива *** само физичните закони ги укротяват. Дано не е за сметка на невинни.

15

Анонимен

преди 7 години

да плати 1000 лв и и да му вземат книжката да дълго време. и му се кефите на тъпака отнесе фиш!!!!! фиша да е двоен и обществено полезен труд в общежитие му наложете повечко време е да чисти канавките е казвам Ви ще я бута тая кола следващия път.

14

Анонимен

преди 7 години

мястото е с много добра видимост и наистина там няма пешеходци, ограничението 60 е поставено защото от главния път има 3-4 завоя наляво от които да преминеш към съседните бензиностанции и заведения. така че това 60 е там за да могат автомобилите там правещи леви завои и излизащи от този прав път да не разчитат само на своята преценка за скоростта на идващия в насрещното автомобил.

13

Така е

преди 7 години

Джигита добре е отнесъл фиш , ама ще го плати на куково лято.

12

www

преди 7 години

ТОВА НЕ Е НОВИНА А ЕЖЕДНЕВИЕ... И НЕ ОЧАКВАЙТЕ ПРОМЯНА..

11

до 9 Аз

преди 7 години

150 километра не фатални на много места в България, не познавам мястото където е глобата.Но има места къде не можеш да развиеш 150 км ,примерно пешеходни пътеки но 80 километра са фатални и дава жертви а няма контрол защото печалбата от камерата е малка,или места с концентрация на птп но там хората карат по принцип бавно ако има изключение става катастрофа пак няма печалба, а от загубата на човешки животи кат не губи нищо.

10

Анонимен

преди 7 години

до 9ти май четеш м/у редовете , никъде не виждам някой да е написал Камерите не трябва да са извън града , напротив пишат че трябва да са в градски условия

9

Аз

преди 7 години

Какво значи "Камерите не трябва да са извън града"? Ами с тая скорост ако се тресне челно в теб? М? Малка му е глобата. И е крайно време да лежат и в затвора тия с превишената скорост.

8

Анонимен

преди 7 години

Никъде където трябва да има наистина такива камери , няма.Винаги съм се чудел, защо.А те КАТ просто бизнес си правят.Да се надяваме от бизнеса им да им останат малко пари, за да могат да сложат някоя камера, която наистина да спасява човешки животи.

7

Професор

преди 7 години

Нека да има глоби за да има държавата ресурси да изплаща социални помощи на Норвежците които препускат с каруците.

6

me

преди 7 години

- Много ли бързо карах Старшинка?- Не, ама много ниско прелетя!

5

Анонимен

преди 7 години

съгласен съм за глобата но тия камери са си чисти хранилки за държавата , не нужни и не потребни за населението защото те са на околовръстни пътища а там пешеходци няма , с две думи , не можеш да караш в градско с 40 а околовръстно с права отсечка без да има движение на пешеходци с 60 , тава даже е предпоставка за ПТП , защото като видят че има ограничение набиват спирачки без да се съобразят че след тях пътува друг водач , същата ненужна камера има и в Търговище на околовръстния път

4

Реалист

преди 7 години

Явно там има хранилка за глоби на КАТ и вероятно там безопасната скорост е над 100 км/час, но са сложили 60 км/час, за да глобяват. По принцип аз съм за това КАТ да глобява за всяко нарушение, но съм твърдо против сегашното положение - КАТ глобява за 1 от 100 хиляди нарушения и то обикновено след като е станала катастрофа. Другото, против което съм твърдо против са точно тези хранилки за глоби на КАТ или по-общо казано - против съм знаците неотговарящи на пътните условия, а те са много.

3

Анонимен

преди 7 години

Глоба за подобно нарушение трябва да започва от 1000 евро (или 2000 лв) - тази скорост дори и за нашите магистрали е висока, а на градски/междуградски път може да се появи бавно превозно средство и този ще го отнесе. Да не говорим, че трябва и книжката да му вземат за един месец, че да помисли как кара. С тази ниска глоба сте му спестили една вечер в някое чалга заведение в София

2

Handel

преди 7 години

Акоп случайно някой не знае - там има 2 км, по които са наслагами ограничения от 40-60 км в час и цялата шуменска полиция се храни от тези табели. И по разбираеми причини за няколко десетилетия нищо не се направи да се обезопасят тези два километра.

1

Анонимен

преди 7 години

ГЛОБИЛИ СА ГО ДОБРЕ , НО ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ ТИЯ КАМЕРИ СА ПЪЛНИ ПОРНОГРАФИИ , СЛОЖЕНИ СА ВИНАГИ НА ОКОЛОВРЪСТНИ ПЪТИЩА И БУЛЕВАРДИ И ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ 60 А МОЖЕШ ДА КАРАШ С ДОСТА ПО ГОЛЯМА СКОРОСТ , СЛОЖЕТЕ ГИ В НАСЕЛЯНИТЕ МЕСТА НЕ ИЗВЪН ТЯХ КЪДЕТО НЯМА ДОРИ ПЕШЕХОДЦИ , ТЕ СА СЛОЖЕНИ С ЦЕЛ ЗАПЪЛВАНЕ НА БЮДЖЕТА А НЕ ДА НИ ПРЕДПАЗВАТ