5

Самоа

преди 7 години

Хубаво от днес да ги кръщават неободряващи тогава, бетаободряващи,възбуждащи чисто тонизиращи или събуждащи ,а пък ЕК да върви по тях и да им дири думите да ги забранява Тяи без това тази институция от години няма никакви функции в полза на ЕС данъкоплатеца и винаги се е използувала против интересите на европевйците фирмите им в Европа и винаги в полза на САЩ ГМО лобито там и фашистките им корпорации продаващи ***,Защо ЕК не забрани тези *** направо производството им.

4

Анонимен

преди 7 години

"Евродепутатите смятат, че подобни твърдения са неоснователни и заблуждават тийнейджърите, които са основните потребители на тези продукти."Така ще мислят евродепутатите понеже получават финанси от компаниите за енергиини напитки. Подобряват концентрацията и стимулират мозъчната дейност друг път. И после ми говорят СЗО, че пушенето било вредно. Я се погледнете, Европа, каква дрога пиете.

3

Анонимен

преди 7 години

Хора, пийте квас! Има цвят на Кока Кола. Гаден е на вкус и човек не може да привикне.

2

Александър

преди 7 години

Всеки четвърти пие повече от 3 пъти дневно. Хора това звучи притеснително. След 10-15 години като започне да дава отражения търси пари да ги лекуваш тея затлъстели трудноподвижни индивиди.

1

ined

преди 7 години

Кока-колата е още по-вредна ама се скъсват да я рекламират