7

Панко

преди 7 години

Да таковам и нескопосаните милиционерски сводки, дето ги преписвате. Първо пише близо тон, после 820 килограма, което е 200 килограма до тон, има-няма. Нали, не че нещо. А и тези 800 кила са със все почва, корени, стебла. От цялата работа "заловени" я има, я не, стотина килограма цветове. Но "тон" звучи къде къде по-гръмко. Драскачи, доста далеч от журнаалистиката. Смях. И плач, в едно.

6

Анонимен

преди 7 години

Утре като сме спре някой напушил се полицай ,да знам защо е такъв.Празнува за добре свършената работа.Мерси за информацията.до 1 Естествено , че неизвестен нарушител иначе догодина без реколта.

5

Анонимен

преди 7 години

Аз имам мн гадна алергия, пречи ми да се концентрирам когато убивам други хора, които политиците са ми втълпили, че са враг и трябва да мразя, нямам комплекси относно каквото и да е, особено за мъжествеността си, и не съм ***, иначе щях да се включа в армията, ако не ми харесваше повече да си живея живота балансирано и позитивно, комуникирайки си в радост с това, което е живота по принцип без намесата на негативни, егоистични, алчни умове.

4

Анонимен

преди 7 години

Ще дойде деня, в който ще се сетите да декриминализирате билката, ама на пенсионерите, които са останали в държавата ще им е все тая, те ще питат за пари и хляб.

3

ццц

преди 7 години

Язък за реколтата!

2

Селянин

преди 7 години

Това са гръсти за чували и въжета бе леваци. Да Г Р Ъ С Т И

1

таипаи

преди 7 години

неизвестен извършител