10

Избирател

преди 7 години

А Байрактаров вчера направо едва не се разрева защо не си гласуват увеличение на заплатите за извънреден труд

9

Shark

преди 7 години

Ама заплатите им вървят нали. Не е виновен който яде баницата......

8

Анонимен

преди 7 години

То по принцип няма кворум тъй че нищо ново .Те не спят само сега по-принцип нищо не ги интересува относно страната -само ако ги бръкне в собствения джоб.Сега ще си почиват два месеца и после ще се завърнати ще си раздадат премии нищо лошо няма след като го позволяваме

7

Brail

преди 7 години

Nekav naslednik na bootiov organiziral 200 chetnici s beli kostumcheta, pushki, nojki, kalpaci s perca v romania za borba s narodnite bg izednici...:-):-):-):-) ide li?! :-):-):-):-)

6

Анонимен

преди 7 години

Българинът е търпелив .

5

Krave maslo 83 proc.

преди 7 години

Vchera boicheto smaza korupciata v rbg....:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Dnes v rbg korupciata si varvi gladko - gladko, bez da skarca, bez da kvichi...abe kato dobre smazana mashinka s vinetka...:-):-):-):-):-):-)

4

Наивен

преди 7 години

Ще повярвам че нещо може да се промени в работата на НС, ако правелника му за работа не протеворечи на Кодекса на труда-времетраене на работното време, отпуски, самоотлъчки и т.н.Наглеците се поставят над закона, стожери на който трябва да са те, и си измислят привилегии за себе си. Позор за българския парламент.

3

Чикън

преди 7 години

до 1Като знам в общинските съвети на всеки град какви престъпници има, каква съвест да очакваме от шефовете им по партийна линия в парламента. Какво се случи в тая държава? Чумa да беше минала нямаше да е толкова зле.

2

Някой

преди 7 години

Но да, знам... това са само моите "изкривени" мечти. Те си го виждат по друг начин - прави каквото си искаш, а да става каквото ще. Граби колкото можеш, че най-вероятно няма да има следващ път... скапана работа. Дано доживеем някаква промяна в положителна посока.

1

Някой

преди 7 години

Какво според мен трябва да стане:- От 240 парчета да се намалят на максимум 100- Ако не се яви 3 пъти без основателна причина - уволнение и се назначава нов- Сваляне на имунитетите, да ги видим колко ще са безстрашни тогаваСпоред мен, да си депутат е нещо голямо. Работиш в ПОЛЗА на обществото. Всеки ден трябва да си там, и да се мъчиш да подобряваш нещата, а не да ги оставяш като разкопано лозе. Да се става депутат, но да си знаеш, че за тези 4 години ще даваш 100% от себе си за общото благо