17

Анонимен

преди 7 години

До Доволенvav parka iskash asfalt li da ima...parkat trqbva da e estestven..

16

Жоро

преди 7 години

е айде де, айде...докога ше го чакаме това освежаване на западния парк

15

Истината

преди 7 години

А няма ли да бъдат предприети мерки срещу безобразното застрояване. Много ми е интересно как така блок с 30 апартамента предлага само 10 паркоместа?! Улиците и зелените площи са се превърнали в паркинг, а никой не предприема никакви мерки......

14

бахамамама

преди 7 години

Ако накичат дърветата и храстите с банкноти може и по евтино да излезе,

13

Анонимен

преди 7 години

Браво за Западен парк! Той е разкошен и с умели действия може отново да е един от най-хубавите и посещавани паркове на София :-)!

12

До 9

преди 7 години

Личи си, че сте излизали от най-много до Мало Бучино.

11

Анонимен

преди 7 години

Някакви новини за сухия фонтан на бул. Витоша няма ли?

10

до 10

преди 7 години

Заучени фрази, не означаващи нищо! С метрото може да се стигне вече почти навсякъде, градът се почиства отлично (много добре си спомням мизерията при Софиянски), строят се нови кръстовища, парковете изглеждат отлично. На мен ми харесва развитието на града и някакви *** не могат да ме убедят, че бялото е черно.

9

Анонимен

преди 7 години

До 9Ета такива хора като теб, на които цветята на Фандъкова им стигат и си затварят очите за пълната наглост, безхаберия и некомпретентност на кметицата ни, се надявам на следващите избори да са възпрепятствани и да не могат да стигнат до урните!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Голяма част от българите все не са доволни. Домовете на повечето хора са ужасно мръсни и неремонтирани от десетилетия, обаче парковете не им харесват, кметицата е виновна, градът е мръсен... Те не са излизали от кварталната кръчма де, как да им харесат парковете

7

Доволен

преди 7 години

На мен пък ми харесва, какво се случва в София! Супер красиви цветя по Ботевградско шосе, пред Народния театър, в Южния парк... Скоро бях в Париж, парковете им са светлинни години назад, Една китка не видях засадена. Парковите алеи засипани с пясък, като духне вятър става драма. Рим също не впечатлява с цветя. Така че стига сте мрънкали клишета. Факт е че градът се развива отлично.Препоръката ми към Столична община е да оправи накрая Западния парк. Един от най-големите паркове стои запустял :(

6

Ханко Брат

преди 7 години

Фъндъкова много лъже и естествено още повече краде. Колко незаконни гаражни клетки е премахнала от градинките? Нито една. Колко чешмички е възстановила? Нито една. При комунистите нищо не се получава така както са го замислили.

5

Духаст селинджъри

преди 7 години

Дългият изпя една песен навремето: " едно за теб ,едно за мен . . ." където лирическият 'аз' се моли за помощ като обещава част от спечеленото - позната родна картинка.

4

boby

преди 7 години

"Парите ще отидат за за китки, фиданки, храстчета..."А всъщност парите ще отидат за лимузини, луксозни почивки, глезотийки...

3

bbc

преди 7 години

Супер, ще има и за готини автомобили. Подкрепям!

2

асд

преди 7 години

засаждането* спя явно още :)

1

асд

преди 7 години

кел файда като след засадяването им се оставят да изсъхнат като не се поливат.. пак добре познатата схема за прибиране на пари!