77

Браво, журналистче!

преди 7 години

Този журналист е свестен човек! Така е, на англетата все някой им е виновен!

76

Пада им се брекзит!

преди 7 години

Така е, истина е. Аз съм живял там, знам какви крадливи мързеливци са. Пада им се brexit!

75

Щирлиц

преди 7 години

Сега се проотягам,и ...го премествам...

74

Анонимен

преди 7 години

no ne samo englisha e v shok ot nas,ami i az sum vuzmuten i koga razbrah li kato izliazah v chujbina chuvstvah se kat div petel chak me hvana sram

73

Анонимен

преди 7 години

Tova za blagodarya i izviniavai ne e kulturata ni takava english,pulno e s drugo razbirane v BG,bii za da te uvajavat.Vijte selskite i gradskite beiove kak se durjat i bg kopirat tyah,chalga dalaveri shemi i koi s kogo spal,tova sa bg interesi chak do parlamenta.Az vlizam v magazin i kazvam Dobur den,nito otgovaryat ami i po losho kazvat TOOZ PUK NA KULTUREN SA PRAI..ZATOVA SAMO V PRENOSEN SKISUL TOYAGA ZDRAVA BOI I POSLE SE GOVORI I KOITO BIE NAREJDA I KOMANDORI....UJAS SME!!L!ENGLISHA E V SHOK

72

Анонимен

преди 7 години

Пак сте се включили на самоснимачка.Буржоазно-партийно издание

71

Натан Пенисов

преди 7 години

До Анонимен 71"Другарите и другарките ни научиха да не поздравяваме и да правим революции, затова сме на днешното ниво."Какво фрау и мистер научиха ви? Преди малко на какво ниво ще бъдеш?! Най-прочути чистачи и ягодаберачи в света нали, На всички англо и сакси говориш "добра среща и дал бог добро ,сэр най-велик господине " извенете моля,аз съм долен роб. моля, дайте няколко паунди, сэр!

70

Анонимен

преди 7 години

Добре, разбирам, че сравняваш с опита на Унгария,но ще ти кажа че и там нито са цъфнали, нито са вързалиа са ги вързали на градската ясла да пасатА ние защо трябва да гледаме от тях?--Нали Велика България е била велика благодарение на селското производство.Когато беше промишлено производство, не беше велика.Сега нищо не се произвежда, а само се консумира.Дори въздух без пари не остана.

69

Анонимен

преди 7 години

Когато някой отговори на по-долните запитвания тогава няма да има покачване на цените.Иначе оправданието е - пазарна икономика.Не пазаруваш - умирашПазаруваш - фалираш..........

68

Анонимен

преди 7 години

Ето че си дойдохме на думата--Защо София стана жертва на масова емиграция?Предвоенна София не е била 2 000 000 а е била около 300 000 душивсеки си е познавал съседите в квартала.--Дигнаха на софиянци къщите и надойде една маса непознати хора от цялата страназа по-добър живот и започна да командвакъде да се строи, как да ти вземе собствеността, да ти брои залците и да те гони от собственото ти жилище.А техните селски къщи пустеятНе е ли геноцид и що се поддържа?

67

до 72

преди 7 години

Може и така да е, но лицемерието вдига доходите.Нещо което на нас не достига.

66

Анонимен

преди 7 години

Старите хора от предвоенна България винаги са поздравявали.Ако се срещнат на улицата - "добра среща и дал бог добро"ако се настигнат -"добра стига и дал бог добро"Сега казваш на някой по улицата това и той си мисли, че ще го застреляш.Само в селата, където се познават един друг това е останало.--Другарите и другарките ни научиха да не поздравяваме и да правим революции, затова сме на днешното ниво.--"Да живее женската еманципация", новсяко чудо за три дена.

65

Анонимен

преди 7 години

imat pari... i si plashtat. a nie gladnite.. urush... na yagodite

64

ким сун

преди 7 години

Гърците мързели,англичаните мързеливи,французите най мързеливи,истината е че всеки който се види с пари го хваща мързела.Всеки емигрант като се намести в ''чужбина'' и си стъпи на краката и става тежкоподвижен като местните.За това и трябва постоянен приток на бедняци които да опъват.Факт.

63

Анонимен

преди 7 години

Интервю с г-н никой, вместо да се отбележи факта, че днес и паунда поскъпва и ЮК100 продължава да се справя по-добре от другите индекси. Неудобни ли са тези факти?

62

66

преди 7 години

И адски много. си завиждат!

61

What?!

преди 7 години

.Ние не казваме благодаря и извинявай защото не сме висша класа лицемери и подлеци като тях.Те са свикналида получават на готово от всекиго за едно благодаря и до там, а ние дори и да не го кажем се отплащаме с дела за да не оставаме длъжни.-------------------------------------------Ама по-голяма глупост не може да бъде казана : ))Възпитаните хора (като англичаните) казват Благодаря не защото са лицемери, а защото КУЛТУРАТА И ЕТИКАТА го изискват, а те уважават труда на другите. Българите не само не ти казват благодаря.и извинявай , а и злословят зад гърба на познатите си. А, и адски мн

60

Анонимен

преди 7 години

Ягодите се берат от машиниизточните "вропейци" ги сортират във фабриките.

59

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност това е измишльотина на "днес бг" в частност Камилийка.И защо сте се загрижили за мързеливите англичани, като те вече 89% са черни и ще окупират Черноморските курорти като туристи - ЗАЩОТО ИМАТ ПАРИ!А нашите бели хора ще им сервират - алкохооооол.--В задачата се пита:кой е бял и кой черен?

58

Анонимен

преди 7 години

Те не могат да накарат вече индийци и пакистанци изобщо да работят нещо.Ония само смучат помощи.Индийците вече са по високо в йерархията. По летища ,Гари ,молове сана управленско ниво а по рано са вършили черанат работа която сега ние вършим.