15

Оху

преди 7 години

Видях го Митьо Очите колко е стока- той си е чист ром,барчед на оня от Хензелския комитет и негов главен спонсор,а сестра Галева му е наложница и групова ръководителка.

14

Божил

преди 7 години

А вие какво очаквахте да сеят- кебапчета и доларови пачки ли? Комунист е свикнал само да взема- не е свикнал да дава!

13

До 14

преди 7 години

Бургас не беше ли град? Само селяните наричат Слънчев бряг "Слънчака" ...

12

Рано или късно

преди 7 години

Очи, носове, лакти, крави и всякви други животни всички рано или късно ще ги пишат у вестниците, историята го е доказала никой няма да остане

11

БУРГАЗЛИЙКА

преди 7 години

ДРЪН, ДРЪН, ЧЕ ПЛЯС... ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК ЗА СЛЪНЧАКА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА. В КУРОРТА ВСИЧКО Е СПОКОЙНО И СЕ РАБОТИ НА МАКС!

10

бг

преди 7 години

Новото антитерористично звено да ги разстрелва?!Следващите ще се изпокрият.Така се действа при диктатура и народа е спокоен.А това е най важното.

9

Pinochet

преди 7 години

Щом мутрите сами се оправят. Щом продължават и сега да плашат хората има само едно решение.СПИРАНЕ ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА Тя или напразно съществува или взема страна в бандитските разборки.............Какво да се прави - ДЕМОКРАЦИЯ

8

*9*

преди 7 години

О, не бойте се деца! Държавата похарчи толкова пари да го вдигне на крака този Митьо...После като Софиянски, Ц. Цветанов и други, ще излезе мнооого, ама много чист!!!Гарантирано от герп!

7

i'm

преди 7 години

Една година без "демокрация", без "човешки права", "правозащитни организации"...една година тежка диктатура и в България всичко ще е наред!!! За това време могат да се "изчистят" доста проблеми!!!

6

Истината

преди 7 години

Държава на Дс КГБ мафията има! Вижте парламата тиквуна милиционер цеца фрезата и омбудсманката на галеви!!Бягайте от кенегинландия

5

se

преди 7 години

Това е доказателство,че държавата е със свалени ***.Местни управници години наред закрилят бандитите по морските курорти и за това получават вероятна добра ,,благодарност".Ако Борисов е мъж трябва веднага да изчисти редица държавни структури в тези райони от ,,благодарните" служители .

4

ега си държавата

преди 7 години

Значи като влезе апаш в къщи трябва да скачам през прозореца според българския съд,иначе ще ме осъдят че не съм им съдействал.

3

Анонимен

преди 7 години

Сеят страх, ама сега заминават за чужбина. Болни саВсички медии ги оплакаха. А колко майки са разплакали тия "Очи"

2

Преди,време

преди 7 години

адвоката на Митьо беше казал ,че заради него са ни приели в Евросъюза сега да не се окаже ,че заради него ще излезем от същия този ;съюз;

1

Анонимен

преди 7 години

Нали са невинни овчици. Как сеят страх