9

Анонимен

преди 7 години

Нашата поговорка е , че вместо мозък има бръмбари . Но в случая и бръмбари няма .

8

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Междувременно британският паунд отново удари 30-годишно дъно спрямо долара. Националната валута на Великобритания падна под психологическата граница от 1,30 долара при откриването на борсите в Азия. 1 британски паунд се разменяше за 1,27 долара, което не се е случвало от 1985 година насамС ТОЗИ БРЕКСИТ СИ ВКАРАХА ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ ! АНГЛИЧАНИТЕ СЪЩО КАТО РУСНАЦИТЕ НЯМАТ МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ !

7

В.

преди 7 години

Те действително в момента пренебрегват бъдещето на държавата-младите хора до 35 години са ЗА оставане в ЕС. Шотландия, Северна Ирландия и Гибралтар също са ЗА.

6

помнете

преди 7 години

Стига с тази Англия,още при създаването на съюза Де Гол е казал че не иска Американската лисицата Англия в/кокошарника/ ЕС и ето какво стана с Европа.

5

Анонимен

преди 7 години

Евтин бензин!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Волен Сидеров - президент!

3

Анонимен

преди 7 години

Кой ли не се исказа, кой ли не коментира тоя брекзит. Точно пък ние дето влязохме последни и с предпазни клаузи даваме акъл, че и най-бедни сме...чудо направо. Ако не беше правителството на ОДС през 1998-2001 щеше да има за нас ЕС през крив макарон. Факт.

2

Край

преди 7 години

Не става ли ясно как се източва източна Европа и България също. Какво иска Великобритания - ДОСТЪП ДО ПАЗАРА на ЕС. Готова е да плаща вноски в бюджета, не е готова само да приемаа още емигранти. Германия, Франция и Италия дават пари и срещу това разоряват изтока.

1

Българин

преди 7 години

А какво ще покаже една от най-демократичните държави, ако пренебрегне решението на хората в официален референдум? Значи целия западен свят е една илюзорна свобода, където имаш ли пари, хората са без значение.