13

Анонимен

преди 7 години

Ако изкарат армията по улиците ще е по спокойно, те не са корумпирани като полицаите, а като видят арабелите патрули по 3 човека с калашници по улиците ше им се дръпне говнто. Некой ако е подозрителен директно го трепят и толкова.

12

Кирил Софийски

преди 7 години

Смях ! Тия прани каскети ,комай ни вземат за прани каскети ! Терористи да се борят с тероризма! Подкупните ,да се борят с корупцията ! На къде отива светът ?!?!

11

ИСЛЯМ=ПОБЕДА

преди 7 години

Доброто винаги побеждава

10

Членска карта №7

преди 7 години

до 10Докато има хора, като теб да се хващат на голата кукичка радикален ислям, ще е така!!!Ислямът е един!!! Хванаха им цаката на тези термини без съдържание, още от времето на ИРА... Едните били въоръженото крило и са вън от закона, пък другите(Шин Фейн) в Парламента, щото не носили оръжие!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Добре бе? Защо вместо на хораат да се скапва живота, да живеят в постоянен страх, не вземете просто да разкарате всички нелегални араби на хоризонта? Защо там където има съмнения за радикален ислям не иде ДАНС и да ги укауши, а после съда по бързата процедура не раздаде 15-20 години затвор за превъзпитание! Толкова ли е трудно? Сега какво обсъждаме? Пускаме араби да си живеят тука, не правим нищо спрямо радикалното говорене, а после някакви глупости за армията и др. Защо по татово нямаше?

8

Членска карта №7

преди 7 години

До БалтонаЗатова си има придворни социологически агенции... По една от тях дори Цецо печели с точния резултат... Грешка няма!

7

Членска карта №7

преди 7 години

Министърът, вероятно бърка борбата с плевелите с борбата против тероризма! Няма лошо, нека се пробват затлъстелите чичковци и наконтени каки, да помиришат барут...

6

аз

преди 7 години

Аз, понеже четох, четох, но по - умен не станах, искам да попитам нещо. Понастоящем стоппатроните законни ли са или не? И каква е процедурата, за да се сдобия със стоппатрони. Или не е препоръчително. Може ли някой да ми отговори?

5

popa

преди 7 години

До 1 със този закон, управляващите слагат на военните примката на шията

4

Анонимен

преди 7 години

Войник означава - отлично обучен, технологично обезпечен, мотивиран и високоплатен професионален убиец на държавна служба.Българския войник е социален аутсайдер, физически нездрав, необучен, технологичен антиквар,конформист със заплата от 609 лв.Как точно този тип ще защитава родината ?!Не, че другите ни служби са по читави !

3

Балтона

преди 7 години

Този как разбра какви са очакванията на обществото?

2

хайко

преди 7 години

Със зелените чорапки,пристигна реднис Спас.Талибани веселушки,елате вий при нас !Рушвенчета раздайте,на всички от сърце !Да жулнеме ракийка,да тропнем ний хорце.

1

Анонимен

преди 7 години

С подкрепата за този закон, военните сами си слагат примката около шията.