18

Васил

преди 7 години

Изключителна "умнотия" която можеше да бъде сътворена и приложена само от "логичните" експерти на Столична община. 2 години чакахме откриването на метро спирка "Витоша", след 2 седмици, ще бъде открита, но ние, жителите на Драгалевци, Симеоново, Бистрица и Железница, които ще сме основни ползващи линията сме изолирани с катафалките рейсове да обикаляме цяла София отново за да стигнем у дома. Не му ли дойде на акъла на някой, да го направи от януари до сега да съвпадне с откриването на Метрото?

17

Анонимен

преди 7 години

До alo, няма "булевард" Тодор Каблешков, има УЛИЦА Тодор Каблешков, която в определени свои участъци е с габаритите на булевард. По проект цялата трябва да стане такава, като се започне от уширението й след кръстовището с Борис, после пробиването след Луи Айер в посока Хладилника и продължението по Филип Кутев до Г.М. Димитров. Именно зад мола на Хладилника е изградена част от този бъдещ булевард, от който в посока Околовръстното ще се уширява Черни връх.

16

Анонимен

преди 7 години

До Ужасно еНещо за подлези, светофари и пешеходни пътеки да си чувал? От къде реши, че е разрешено да тичаш отгоре между колите на четири лентов път? Да не си от ония самоубийци, които прескачат мантелите на Цариградско и тичат между колите, щото ги мързи да минат през подлеза?

15

Анонимен

преди 7 години

Софиянци могат да ползват за обходни маршрути съседните две улици "Флора Кънева" и "Емилиян Станев".::)))) кАжи честно !Вие виждали ли сте на Google Street View (от 2015-а е) на какво приличат - там кола с колело не може да се размине.

14

alo

преди 7 години

До АнонименТакава улица няма, има само булевард Тодор Каблешков.Ама и тези, които пишат статиите са пълни ***. Поне да си проверяваха нещата, преди да побликуват. Тези тук са срам за журналистическото съсловие.

13

Анонимен

преди 7 години

Ако в Истанбул строяха като тук метрото още щяха да си без метро. А там се прави и тунел под Босфора, за да минават влакове, метро и автомобили. И не се нагъва асфалта след първото минаване.

12

Анонимен

преди 7 години

Тук от 7 г. човъркат по този булевард в една 3 килимотрова отсечка и все не свършват.Сега ще ви кажа какво се построи за 3 г. в една "изостанала" Турция - два (2) въжени моста, като единият е най-големият в света. Тунел дълъг 8,5 км за автомобили. Скоростна влакова железница (250/350 км/ч). Метрото им след 3 г. в Истанбул ще е второто най-голямо в света. След няколко години летището дето го започнаха ще отвори и ще е най-голямото в света. Всичко става в рамките на няколко години и е качествено.

11

Анонимен

преди 7 години

Тая отсечка в определени нейни части беше затваряна 5 пъти през последните 7 г. И сега това затваряне няма да последно. След няколко години ще започне да се изгражда метрото до Околовръстното, там ще е последната спирка на метрото. Отделно ще има разширяване на целият участък и не се знае дали това разширяване ще стане заедно със строежа на метрото.Не сме нормална държава, защото всички тези ремонти + метрото трябваше да се направят наведнъж. Пари се прахосват, нерви, време, разум, разсъдък...

10

Анонимен

преди 7 години

Бе какъв трафик ще извежда "Черни връх"? По Южната дъга отиваш до Младост и си до там. В петък задръстването започва от Декатлон. Може, ако довършат Южната дъга до Цариградско шосе, иначе ще измъчат хората в кварталите около Семеоновско шосе, което ще поеме целия трафик на Черни връх.

9

i'm

преди 7 години

До Анонимен 9А за капак и това е вярно! Улица е, а не булевард!

8

Анонимен

преди 7 години

Всъщност е улица Тодор Каблешков, а не булеварда.

7

Анонимен

преди 7 години

Не ми става ясно как ще стане това "извеждане на трафика", за което пишат в Труд?! Разбира се добре е да се разширяват булевардите, но в последните 25 години почти всяко разширение създаваше повече проблеми, отколкото решаваше.

6

i'm

преди 7 години

Абе, ама глупостите не спират!!! Къде е ул. Димитър Манчев, къде е бул. Каблешков...Нерде Ямбол, нерде Стамбул...Мъка, мъка...Поне копирате нещо, проверете дали не сте копирали откровени глупости!

5

Анонимен

преди 7 години

Пешеходците - да, колоездачите - не. По-нагли участници в движението в София от колоездачите няма.

4

i'm

преди 7 години

Това къде го видяхте? "Първо се затваря частта на "Черни връх" при бул. "Тодор Каблешков" Мо же ли преди да дращите, първо да поглеждате картата на София?

3

Анонимен

преди 7 години

Хората им правят нов 4 лентов булевард на мястото на селска улица с 2 ленти, а те пак недоволни.Досега половин София беше недоволна от огромните задръствания по бул. Черни връх - всеки ден от Околовръстен път до Хладилника беше километрично задръстване. От днес другата половина софиянци са недоволни, защото имало ремонти, защото всичко се правело за автомобили и т.н.Нация от мрънкачи!

2

Ужасно е

преди 7 години

Многолентовите булеварди в града - кошмарът на всеки пешеходец.Не знам защо така се процедира в София. В Западна Европа всячески се опитват да стимилират пешеходците и колоездачите, а в България е точно обратното. Рай за автомобилисти, а пешеходци и колоездачи кучета ги яли.

1

scbg

преди 7 години

За 10-та поредна година затварят "Черни връх"