48

Анонимен

преди 7 години

ОБЯВИХА САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ, НО ЗАБРАВИХА, ЧЕ ТОЯГАТА ИМА ДВА КРАЯ.

47

Анонимен

преди 7 години

До Я гледай....нато ще го ликвидира, ама друг път! ведната ще мине в астралния свят! освен това нато съществува само заради русия, иначе веднага ще се саморазтури и генералите ще трябва да пасат *** да да се изхранват!

46

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

Какво се джавкате само, дреме им на пияните руснаци за *** стоки, те си имат руска водка, домати и краставици, взеха си и моренцето на Крим, само ние васалите пак се мажем с вазелинче за пръстчето на баба Меркел.

45

Анонимен

преди 7 години

STIGA STE PLAKA LI SA RUSIYA. TUKA NASELENIETO SI PECHELI OT PO EVTINO I KACHESTVENI PRODUKTI . E TURGOVZITE S RUSIYA SA NA SUHO, I NE PECHELYA , DA SI NAMERYAT DRUG BISNES, DA SE PRESTRUKTORIRAT! RUSIYA DA SE SAHVANE S KOLHOSITE, A NE DA CHAKA VINAGI DA Y HRANYAT, KATO BEBE

44

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До до 65 СЕСЕСЕРКОЗнам, че те боли другарю, но какво да се прави?Родината просперира макар и бавно въпреки Русия и руските ***.

43

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

Това го обяснявайте на членовете на БКП набор 35-та година.Дори нашия износ за ЕС се е повишил с 12,5%.Като БВП вече е 105 милиарда.Русия не е нужна никому,Руснаците са бед ни и неплатежоспособни.

42

Партиен член

преди 7 години

Пука им на Украинците.Тока парното и водата им стана двойна.Като истински европейци очакват поскъпването да засегне всички стоки и услуги.Така казва МВФ.

41

Я гледай....

преди 7 години

Ами да оставим тогава Путин да прави каквото си иска , та да нямаме икономически загуби. Другия вариянт е НАТО да го ликвидира.Това ли искате червени?

40

Анонимен

преди 7 години

ако руснаците наистина са гладни, а евросъюза бълва стоки за които отчаяно търси пазар, то санкциите са си чисто самоубийство! русия не я мислете, тя ще оцелее, ама си вижте собствената държава, която след няколко десетилетия ще изчезне! аман от разбирачи!

39

Анонимен

преди 7 години

До sosчия агресия?! предполагаемата руска срещу украйна, или американската срещу ирак, сирия, египет, афганистан и целия останал арабски свят?! я помисли малко със собствената си глава, а не каквото ти кажат краварите и еврогейовете!утре ако ти кажат да обърнеш резбата за да си европеец, ще го направиш ли?

38

Анонимен

преди 7 години

Пълна измислица е материала на Комерсант.Пишат така за да радват руснаците с измисленото пропадане на Запада ;)А защо не кажат колко губи Русия?В Русия все чакат запада да се срути, но това няма да стане.А Русия се смалява и огладнява...

37

sos

преди 7 години

по добре агресията да се пресече със санкции отколкото с война това е по малката злина

36

Austin Powers

преди 7 години

Производството на деликатесни френски сирена във Беларус и Казахстан се е увеличило със 1200 и 2000% съответно.

35

Анонимен

преди 7 години

Големите риби не губят толкова, те просто местят бизнеса директно при пазара, пък малкия и среден бизнес го отнася...

34

Proroka Oleg

преди 7 години

Rusia shte se opravi , kakto vinagi. Ama gaylordovete na zapada gi 4aka : prizemiavane, prizemiavane i 4almi i burki.

33

муспи

преди 7 години

Само каква врява щеше да бъде ако Русия им беше наложила тези санкции! Турция крещеше на умряло за руските туристи, докато Путин не й запуши устата.

32

Анон

преди 7 години

До Анонимен 44Ти явно си главния счетоводител на ЕС.

31

Анонимен

преди 7 години

А загубите на Русия на колко се оценяват?

30

Анонимен

преди 7 години

Бе не знам кой какво губи, но през миналата година икономиката на ЕС нарасна с 2% и достигна близо 19 трилиона долара, докато икономиката на Русия за пореден път спадна с 4% и бодро отлетя от седмо на 15-то място, изпреварена дори от Мексико. Така че още няколко такива загуби за европейците и Русия съвсем ще цъфне.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонименмного *** коментар