108

факти

преди 7 години

Младенов информиралЖивков го информираха какво да прави с България и с българите в 16- тата република

107

Niki13

преди 7 години

"Междувременно министърът на външните работи в кабинета "Сакскобургготски" Николай Младенов"като си говорим за хибридна война - ето едно ярко примерче, как се опитват да ни перат мозъците. Видите ли не Бойко I ни докара загубата на над 1 млрд лева а някой друг.

106

Niki13

преди 7 години

До Анонимен 109Като гледам тепърва идва времето на доносите и на тоталния контрол. онзи период ще ни се види пълна свободия, виж колко закона приеха с анонимни доноси, доноси, следене, изключване на интернет и т.н.

105

Niki13

преди 7 години

До Анонимен 108Явно Французите са прости с над 76% ел. енергия от атомни централи, явно и Япония са прости, защото отново си подкара отново реакторите, а САЩ защо още оперират 99 реактора. Каквото и да пишат лаиците скоро няма да се освободим от атомните централи.

104

:(

преди 7 години

До АнонименПлаче ми се като го чета

103

!!!

преди 7 години

До ...Очевидни и го знаем! А реакция?!

102

Анонимен

преди 7 години

Нормална практика, дръжки...Цялата работа е в това, че както лакейчето на Клинтъница си е написало "Това беше важна тема на дискусиите при посещението Ви в София.".Т.е. бабишкерата е натиснала нашето т.нар. правителство (разбирай губернатора) да зареже най-голямата си сделка с Русия. А после Младенов (т.е. лакейчето на лакейчето) си е докладвало по надлежния ред, което както сам признава, си е обичайна практика.

101

Анонимен

преди 7 години

Щом са навели Блеър за войната в Ирак, колко му е да изцеждат редовно информация от българските изтривалки? Не се учудвам, но се гнуся от тези хора, не облечени, а разсъблечени напълно във властта.

100

Анонимен

преди 7 години

Преди бяхме с Русия сега със САЩ..... абе .... да има движение ....

99

Анонимен

преди 7 години

Като се изпълни една заповед е нормално да се докладва. Продадоха ни за по едно куфарче пари. Жалко за държавата и младите, що народ е измрял за тая държава и сега разни *** алчни да я съсипят. Жалко!

98

Българин

преди 7 години

Младенов трябва да виси обесен пред парламента. Заедно с всички други управляващи ни американски васали. Смърт за предателите на българските интереси!

97

Азер Гъзаев

преди 7 години

Историята със съветцките стаеи допотопни системи е една! Кой подпише договорът прави пари! Парите не миришат,питайте пръмовите и другарят Румен.Овч.

96

Азер Гъзаев

преди 7 години

А другарю предател,питай другарката Пръмова за колко подписа да ни затварят предварително,да плащаме за друга съветск дупка милиони!? Компенсации питай Пръмова как стана комунистическо еврейск снаха!

95

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи си запетайката във форума бе, що се косиш?

94

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи само за запетайките ли разбра бе "умник"?

93

Анонимен

преди 7 години

-Къде са америкофилите-българофоби?-Ручат ГМО и пръцкат от кефV

92

майорски

преди 7 години

Скоро очаквайте писмо до Обама :"....Уважаеми г-н Президент ....с удоволствие ви уведомяваме че 150 годишният Руки проект - България е закрит ....решението се взе от народното събрание .... с мнозинство ...скоро ще се обяви връщането на земите и населението на Турция и Сърбия Румъния и Гърция ....ромското население е излязло на протест искат и те да се върнат в законната си държава ..Румъния С уважение ....."Отговор :"Ми добре !"

91

Гошо...Тъпото

преди 7 години

В Първото и Второто правителство на банкянския Пожарникар са наредени;предател до милиционер,предател до...милиционер.Ха познайте Боко от кой...спада,или като премиер,разбира от...всичко.

90

АнаЛиз

преди 7 години

Скандалното от писмото е , че се разбира , че основното нещо заради което Клинтън е била в България е било да поиска спирането на проекта за АЕЦ БЕЛЕНЕ , това си е доказателство , че ни се диктува какви решение да взимаме.

89

!!!

преди 7 години

Чета и не вярвам на очите си....