27

Анонимен

преди 8 години

Да, тя е невероятна, защото пълни зали, защото е обичана и защото едно нейно изпълнение на песента от Осъдени души разплаква хората. А вие си плюйте и си мечтайте един ден някой да си спомня за вас... Дребни душици.

26

11

преди 8 години

Тва нещо играе театър цял живот и никога не е искрено, но го твърди. Последните му песни са си *** актьорски речитатив. Да не говорим, че никога не е било състрадателно, както също твърди. Абе що чучелото не е световно известно, като е толкова голяма звезда?

25

ба

преди 8 години

Бабущарника се е взел много насериозно,наместо да мери забрадки както си му е редът на нейните години ни занимава с глупости!

24

225

преди 8 години

ЛИЛИ Е ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИСТ.НЕ РАЗБИРАМ,ЗАЩО ХОРАТА СРАВНЯВАТ ПРОФЕСИНАЛИЗМА С РАЖДАНЕТО НА ДЕЦА.*** СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И НЕ ВИЖДАМ ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ЕФЕКТ ОТ ТОВА.УСПЕХИТЕ НА ЧОВЕК СЕ ИЗМЕРВАТ СЪС СОБСТВЕНОТО МУ РАЗВИТИЕ КАТО ИНТЕЛЕКТ И СОЦИАЛЕН ПРИНОС.

23

Анонимен

преди 8 години

Бабето още се държи. На нейнете години бабетата са заприличали на бъчви. Ако я гледате по улицата отзад ще помислите че е някое 20 годишно цепеняче. Това ми се случи преди седмица. Имах работа на ул. оборище където живее въпросното бабе и видях в гръб едно джобно гадже. И понеже бързах я подминах и от любопитство се обърнах да го видя в лицето това джобно гадже и останах изненадан. Това джобно гадже беше тя баба Лили!

22

Анонимен

преди 8 години

Само злобари и недоказали себе си субекти могат да плюят по Лили. Когато вие постигнете нещо в живота си, тогава се осмелявайте да критикувате. Децата ли правят единствено и само животът ви смислен? Поне се постарайте да оставите след себе си стойностни хора, не само чалга диви и алкохолизирани типове. Ще се загубим като нация от такива като вас.

21

Анонимен

преди 8 години

Не съм злобна,нито завистлива,но..има нещо,нещо в тази жена не ми дава зелена светлина да я приемам като нормално човешко добро,състрадателно същество..незнам какво е..нещо като с глория..все едно и също чувство ме обзема и при двете..

20

Анонимен

преди 8 години

Злобните езици не спират срещу нея. Щом и на тая възраст разразява злословие, какво по-силно доказателство, че тая певица наистина превъзхожда много от тълпата пеещи, свирещи и просто броещи мухите и гаргите. Плюещите винаги са жалка гледка. Такава гледка тази певица не е. Дадено й е от Бога.

19

Анонимен

преди 8 години

Изсечени гори ... замърсена вода ... отровена природа ... ТАКАВА ЛИ ПЛАНЕТА ИСКАТЕ ДА ОСТАВИТЕ НА ЛИЛИ ИВАНОВА ???

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен ти няма ли с какво да се гордееш бе та ще с е гордееш с чуждите успехи! много си наивен........ на нея не й пука за никого освен за самата нея! глупаци1

17

маги

преди 8 години

До до 13 e сега бе! ще се гордея с Лиляна! имам деца които ме карат да се чувствам горда с успехите им! за мен тя е самовлюбена егоистка ако ще да си го признава такава е! цял живот гледа само себе си! чак грамовете си мерела, даже е и болна маниачка и психарка!

16

Анонимен

преди 8 години

Никога не съм харесвал музиката на Лили Иванова. Никога не съм харесвал провинциалното и маниернечене.Но това е моя субективна преценка. Факта, че толкова години е на върха в своята професия е достоен за възхищение.

15

до 13

преди 8 години

Трябва да се гордеем, че имаме такава певица, прославила българската естрада по светаКой свят?СъвеЦкия ли?По света не са чували за тая партийна храненица.

14

Анонимен

преди 8 години

SAMA NO I PARTIYATA, I PARTIYATA /Be Ka Pe/

13

до 9

преди 8 години

винаги се е стремяла да бъде на първия ред или 1, просто жестока амбиция, талант и работохолизъм!И да не забравяме, че партията стои зад нея!

12

Анонимен

преди 8 години

НАЙ-ДОБРАТА просто ВЕЛИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Гледах интервюто. За мен е уникална жена, със силен характер и собствен стил. Трябва да се гордеем, че имаме такава певица, прославила българската естрада по света. Пожелавам й да е все така борбена и истинска, непримирима и позитивна. Достойни хора като нея са рядкост. Дерзай, Лили!

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Не съм съгласен с вас. :) Всичко е постигнала сама - нали "катеричката" си е нейната? Да не би да е ползвала "оная работа" на приятелките си, я. :) С нейната си е работила.Ама сега се била теглила сама. Е, ми, няма кой друг.Само не знам, защо още ни занимават с нея?

9

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

зависта на българина ще ви убие как можете да пишете глупави отзиви за тази велика жена.продажен народ

8

Ванеса

преди 8 години

Вече се нахъсах да отслабна...щом и праисторическите динозаври могат да спазват диети, значи и аз мога!!